• ElDorado
    15.7k
    UDBA je živa!!! Jača nego ikad!!!
  • vjeko1701
    30.3k
    Probudio se Medo iz zimskog sna, nije ga bilo dugo čuti.
  • ElDorado
    15.7k
    Treba sad zdržat do prvog tovarskog punjenja
  • prefontaine
    11.6k
    Više me čudite vi kojima je ovo sad odjednom čudno?! Pa upravo se ovo najavljivalo tjednima ranije u slučaju Hajdukovog ulaska u KL
  • Noel
    25.7k
    Medo idiote. 22 godine bez naslova prvaka i 16 godina bez Europe nam treba da bi došli na razinu jadnog Hajduka.

Nakon jedne loše sezone i gubitka naslova se najavljivao raspad Dinama. Od tad smo odma sljedeću sezonu vratili naslov i uzeli duplu krunu i dva put igrali Europsku ligu. Pederu nećemo nikad doć na razinu da nam 22 godine treba za osvojit jebeni poluamaterski HNL i da ronimo suze i plaćemo na ulazak u moderni intertoto kup nakon 16 godina.

Navijači su bijesni jer smo ušli u Europa ligu i nisu zadovoljni dok ovi drugi plaću od sreće i dižu si spomenike zbog ulaska u moderni intertoto kup. I ti imaš obraza uspoređivat te dvije krajnosti, šampiona i vječitog gubitnika. MRŠ!

MRŠ!
  • Crusades
    26.1k
    Medo se baš pošteno posrao. Žao mi je kaj ga prošli put kad sam ga vidio nisam izvrijeđao kao pseto. Sljedeći put budem.
  • NORTE
    27.9k
    Hajduk dvostruko trlja ruke: Dinamu prijeti srozavanje na njegovu razinu?

Naslov Ivice Mede na gol hr
    — Keyser Soze

Naslov možda nije njegov, ali je svakako u skladu s tim tovarskim portalom.
    Smijeh.
  • GOAT
    9.5k
    Brzo klikajte i dijelite linkove.. that will show them :up:
  • Droljo
    32.5k

Uspio sam shvatiti da im je nepismenost zajednička.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Ma ja sam budala kaj se ,,upecam" na te kretenarije, ali stvarno mi mozak ko u crtićima eksplodira od ovakvih idiota
  • Dr Hofmann
    6.2k
    A što se tiče ovakvih ,,članaka" ko od ovog Mickey Mousea od Mede, bit će ih mali milijun, i sve više i sve više. I sve ćemo pucat na živce i jebat mater tim novinarima.

Ali najveći je problem nije njihovo pisanje, već to što se masa Dinamovih ,,navijača" nakači na te kretenarije i počnu hiperventilirat ko ocvale udovice i onda nastaju veleumne teze da Boban, Zajec i Možemo uništavaju Dinamo.

Jebem svakog nepismenog idiota koji to popuši
  • Bryan
    181
    Evo zato sam navijao za poljake sinoć. Radi ovakvih proljeva. I radi ljudi koji ismijavaju dinamovo osvajanje Kupa Velesajamskih gradova a slave ulazak u Konf ligu
  • NORTE
    27.9k
    Hajduk dvostruko trlja ruke: Dinamu prijeti srozavanje na njegovu razinu? — Keyser Soze

[KOMENTAR IVICE MEDE] Začarani je to krug iz kojeg se teško izlazi, a koliko je to mukotrpno, najbolje pokazuje dugogodišnji Hajdukov primjer.

O ne, gotovi smo, srozavanje i teško ćemo izać, mukotrpno.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Dok ovakvi jazavci pisu ovakve clanke, znam da je klub na pravoj putanji i ne bojim se za buducnost.
  • ElDorado
    15.7k
    Tog lika sam gledao kad priča u nekom podcastu. Glup, tup a bahat i pun sebe. I kako glupanu objasniti da je glup kad nemre shvatiti jer je glup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.