crophantom
Denle
Nije pljuvanje ako argumentirano kažeš ono što si vidio a ne sviđa ti se.
Tako su mene učili. — Droljo
hardek
U određenim sezonama čovjek se ne može oteti dojmu da je to nečija sezona, ili vrijeme. U obje utakmice ja sam stekao dojam da je to jednostavno Vikingova godina da uđu u skupine. — Omake
Crni86
Kako je tocno Kova napredovao, ako je ponovio gotovo identicne greske kao i u prosloj Europskoj sezoni? — Denle
kolika je vjerovatnost da se jedna od tih grešaka kazni a kamo li obje? — hardek
promatrac67
emilperska
Denle
Napredovali su u HNL okviru.
U tekstu je lijepo navedeno da se djecje greske iz europe i dalje vide. Vidle su se protiv Thuna, vidle su se i protiv Vikinga.
Ne znam zasto se referiras samo na jedan dio ili bar ne procitas cijeli post do kraja gdje je sve jako lijepo objasnjeno. — Crni86
DrRatoljub
Denle
miro
Mr Anderson
Ne zelm pljuvati po njemu, jer se i meni u razdoblju od 2. do 5 mjeseca ove godine takodjer ucinilo da se popravio i da je napredovao te da bi zapravo mogli napraviti nesto jako pozitivno s njim, samo da me on razuvjeri i napravi glavnu izmjenu jucer u 83. minuti utakmice (s tim da mu je jedan od najgorih, ako ne i najgori igrac jucer - Lisica - igrao sve do te 83. minute). — Denle
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.