• Carmichael
    847
    Malo me živcira ovaj narativ koji se provlači, da ne možemo očekivat top transfer rok i ulaganja kad nemamo novca i bilo bi "kockanje" uložit više da se uđe u LP.

Taj narativ bi bio prihvatljiv da mi stvarno nismo nikog doveli, pa eto, takva je situacija, nemamo za biber i kadar je takav kakav je.

Ali, mi smo ovo ljeto doveli 5 igrača.
    Prevljaka koji nije nijedna od pet zamjena danas, Stojakovića koji čeka 2027., Nsokija, Danija i Kravtsova koji za danas ne konkuriraju i nisu još upisali nastup.
    Da su danas konkurirali/nastupili, malo bih lakše prožvakao taj loš transfer rok, ali ovako kad smo znali da igramo od 21.7. kvalifikacije za LP, a pojačali smo se za sredinu rujna, ostavlja baš gorak osjećaj

O tome da golmana tražimo već 3 mjeseca, a od kraja prošle sezone je no.1 pozicija za riješiti je drugi par rukava.
  • Filip85
    1.6k
    a finale u Frankfurtu protiv kojeg smo te sezone režirali veliki preokret.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.