• Crusades
    26.1k
    drago mi je da me pratiš i da si se prepoznao
  • vlatkomarkovic
    4.5k

Misliš “drago ti je sto pratim tebe i Dinamo”?
  • NitkoBitan
    40k
    Nedjelja, koncert.

• Masto
    2.6k
    dat maksimalnu podršku ekipi dan prije protiv istre, sve ce biti uredu
  • Ljubo
    1.9k
    Volio bi sa nekim ko je duže na Zoni popričati o jednoj temi koja me zanima a ne znam gdje bi pa ću tu pitati. Zašto nakon svakog poraza ovdje padaju svakakve uvrede, prozivanja i tjeranja iz kluba, a nakon svake pobjede uzdizanje tih istih igrača i trenera koji su bili izvrijeđani utakmicu prije? Ja razumijem da smo svi tužni kada izgubimo, i ja sam, isto kao sto smo sretni kada pobijedimo. Teško mi je shvatiti takav način razmišljanja.
  • Noel
    25.7k
    Volio bi sa nekim ko je duže na Zoni popričati o jednoj temi koja me zanima a ne znam gdje bi pa ću tu pitati. Zašto nakon svakog poraza ovdje padaju svakakve uvrede, prozivanja i tjeranja iz kluba, a nakon svake pobjede uzdizanje tih istih igrača i trenera koji su bili izvrijeđani utakmicu prije? Ja razumijem da smo svi tužni kada izgubimo, i ja sam, isto kao sto smo sretni kada pobijedimo. Teško mi je shvatiti takav način razmišljanja. — Ljubo

Ja sam 100 put ovdje pisao da je Zona postala ludnica jer se kostantno pišu totalne gluposti iz dva rova. Oba dva rova su totalno nerealna i jednoumna. Jedan rov su ljudi bliski bivšem sistemu koji stalno pljuju ismijavaju ovu upravu, trenera i Bobana. U drugom rovu su branitelji nove uprave koji prozivaju sve i svakog, ismijavaju, optužuju druge, glume moralne vertikale i opravdavaju svaku lošu stvar ovog vodstva. Oba rova nemaju nikakve argumente nego bjesomučno pišu svoje mišljenje i svjetonazore bez da sa razumijevanjem čitaju raspravu.

Postoji i treći rov. Par profila trolova kao Fakin, Dani Olmić i slično za koje mislim da ih aktivno koristi jedno te isti lik ili dvojica trojica njih koji su usko vezani i po istoj špranci trolaju na razini ljudi sa posebnim potrebama.

Ovaj forum je postao baš zatrovan glupostima i otrovom.

Rijetko se nađu razumni ljudi za raspravu u zadnje vrijeme.
  • Raul
    477

Ja bi rekao da je to svugdje tako
  • Paggini
    101k
    Idem danas do Ministarstva, pa ću vidjeti ako se može napraviti da čitanje Zone nakon kiksa se računa kao beneficirani staž
  • Ljubo
    1.9k
    Očekujem da omjer bude 12/14
  • NKDZ86
    10.1k
    IMG-20260827-132259.jpg

@fakin sjetih se tebe dragi
  • Droljo
    32.5k
    Nego otišel bi sa ženom i malom na kupanac za vikend na mrežnicu negdje. Jel ima neko lijepo mjesto da je onak na divlje za piknik, friđ, sendviči, pivice a da se može sa autom prići? Naravno ne nužno do vode autom. Da je lijepo za kupanje i da hlada malo ima? Oko duge rese možda da ne putujem 3 dana.
    Bio sam recimo u kampu slapić i tam je super jedino ne znam kak to funkcionira ako bi prek dana došao samo.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Sad baš da budeš našao nešto divlje, a da je pogodno i za piknik i kupanje, teško. Mi bi znali u Dugoj Resi kod igrališta preći prek mosta na desnu obalu i onda se voziti prema kampu Slapić pa ak bi usput našli neko dobro slobodno mjesto tu bi stali, ak ne bi našli išli bi do kampa.
  • Droljo
    32.5k

A u kamp se može ovak doć prek dana samo bez prijave i to? Kakva je politika?
  • flexXy
    3.4k
    Umro je ratko mladic, nazalost nikad nije tesku smrt mucenjem kakvu je zasluzio u ovom zivotu. Gori u paklu smrade
  • Dzoni
    8.3k
    Otvaram šampanjac za ovu vijest. Taman se zaredao niz dobrih vijesti nakon Kotarskog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.