• Thor
    3.8k
    ja sam se vratio na samsung nakon x komada iphona i ne bi se vise ikad vratio na iphone. Nikad sa samsungom nikih problema. Nikad stao,zamrzo se ugasio...radi ko metak. Cak sam zamijenio za novi a da starom nists nije falilo. (Kao doso novi model).
    Prije toga svaki iphon je riknuo,smrzo se ,ugasio i ne da se upalit... uzas.
    Samsung je zakon :strong: :lol:
  • ZgBlue
    734
    Kao i većini moje generacije mobitel mi služi isključivo za praćenje društvenih mreža, slušanje glazbe i još nekoliko aplikacija.
    Koristim Samsungovu S liniju i mijenjam svakih 4-5 godina jer mi baterija služi odlično.

Osim ako ne fotografiraš svaki dan ne vidim smisao iPhonea, a ono kaj mi je najveći plus Androida u odnosu na iPhone je ona "ilegalna" verzija yt bez reklama i to kaj nemam reklame skoro nigdje.
  • IceMan
    4.4k
    Postoje različita iskustva. Sve ovisi o samom korisniku i ko je na što naviknut.

Mislim da svi flagship modeli od oba brenda su tu negdje, gotovo da ima 1000 videa di se uspoređuju 17 pro max i ultra 26 i to je sve tu u sitnicama. Čak i cijena tu negdje.

iPhone je manje “nabildan” u brojkama i perfomansama al radi kao švicarski sat jer je ukomponiran perfektno s sustavom. I uopće nema veze kvaliteta slike sa megapiskelima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.