• VolimDinamoOo
    582
    Moje nepopularno misljenje je da su ovi igraci i vise nego pristojni za izbacivanje Vikinga...

E sad, da smo usli u lp, definitivno ne bih mirno spsvao da moramo protiv psg-a il Bayerna igrat..
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    ajd ti nama ljepo oprosti razliku proljeva i kritike ?
  • bbb medimurje
    5.3k
    Ono sto moram reci nakon svega ovoga je da je ovo jebeni problem jer nikoga nismo prodali za ozbiljnu cifru, a ostalo je svega par dana do kraja prijelaznog roka. Ono sto znam je da su u klubu svi računali na 30 plus mil od lige prvaka kao gotovu stvar, a na kraju smo ostali bez toga. S tim da i bez toga bi trebali prodati igrače za 15-20 mil da budemo mirni. Proračun od 60 plus mikijuna treba namiriti svake godine, a već dvije god smo bez lige prvaka. Jako jako teška financijska situacija bi nas mogla pogodit, a ne znam jel to naša javnost uopće svjesnaMiro Vugrinec

Meni je sad ovo sokantnije od samog poraza.

1.ak se vec znalo da se mora prodavat unatog potencijalnoj ligi prvaka zakaj se nije prodalo?
    2.laze me se na clanskom danu. zakaj predsjednik prica da se lova stedi za livija a zapravo love nema?
    3.zakaj se prica da je prvi cilj euroliga i ak se ne uđe u ligu prvaka onda prodaja jednog igraca.

Znaci mene ko clana se laze i obmanjuje. Cemu se uopce mi smijemo onda tovarima?
  • Marc
    1.3k
    Smirite se svi, Viking itekako ozbiljna ekipa. Nismo prošli jebiga. Naši brainfartovi. Od 9 pogodaka koje smo primili ove godine u europi, 7 je nakon naših neisforsiranih grešaka. Nismo dorasli LP i gotovo. Ide prodaja.. i opet sve ispočetka kao i prošle godine. Ispušite se svi. Igračima se presudilo ove sezone za Ligu prvaka. Upravi je sud za tri godine. Svi koji žele imati će priliku dati glas.
  • Crni86
    23.9k
    U 4 utakmice s Thunom i Vikingom. Primili smo 4 gola iz gresaka u izgradnji igre/kontroli lopte na svojoj polovici. I primili smo 3 gola iz prekida. I da, dobili smo jedan penal. Eto to je svih nasih 8 golova.

50% golova je poklonjenih iz glupih gresaka u kontroli lopte/izgradnji igre na svojoj polovici. 50% golova…..
  • Dinaminjo
    2.4k

Kritika je kad pitas Kovu
    : imas 1-2 zalijecena igraca, zar je pametno staviti ih obojicu otpocetla protiv momcadi kojoj znas da je forte fozikalija

Proljev je:
    Tjeraj neznalicu nazad u SB
  • VolimDinamoOo
    582
    hoce to kad nam je bivsi golman zaduzen za prekide. I dalje mi nije jasno zasto
  • crophantom
    7k
    Nek se jednom u životu složim s Tomom Delijom, Dinamu fale 2 ozbiljna vezna igraca za igrati ozbiljan nogomet.
  • rioda
    18.1k
    Stručnjak od trenera i situaciji kad lovi rezultat ne iskoristi sve izmjene...Prevljaka si doveo da ne može ni večeras odigrati 7 minuta?!Dinamo Sarajevo

Čuj Bosanca, čim njegov ne igra, nije zadovoljan. Inače iskorišteno je svih pet zamjena
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Puno prilika, još i više grešaka.
    U obje tekme smo ih u prvih pola sata trebali rastaviti na proste faktore, a ne glupostima vraćati iz mrtvih.

63.min: Viking 7km više pretrčano (9km do kraja tekme)

78.min: 13 godina starijeg Tripića ne može dostići Vinlöf

Starteri: krajnje limitirani Hoxha (davno sam rekel da želim dinamo u kojem Hoxha ne može ni na klupu), interno zaleđeni golman kojeg nitko godinu dana ne želi kupiti ili barem posuditi

Zlatne rezerve: 17.igrač LASKa, triput otpisani Mudri, bivši igrač kluba kojeg ljetos i jajduk šamaral

Olako pušteni ludo efikasan Bakrar, bez angažmana golmana, bez i jednog pojačanja za udarnu postavu ovog ljeta

Ovaj dinamo od strane šef(ov)a neambiciozno nije projiciran za LP što je velika šteta i žal za propuštenom šansom.

Kockali su se već s Thunom (kojeg Poljaci sa 7 komada trpaju), pogodil nas ždrijeb s Kaunasom, na trećem koraku ipak nas sustigla realnost

EL nam bude isto veliki zalogaj protiv jako puno ekipa, pogotovo ako sad naveliko moramo prodavati da se pokrpamo
  • NerminB
    1.9k
    Fali nam sirine, po meni tanak igracki kadar zasad, bar kad je u pitanju EL. Ozbiljne ekipe su tamo i bojim se ako ovako nastavimo da se necemo dobro provesti.
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Čuj Bosanca, čim njegov ne igra, nije zadovoljan. Inače iskorišteno je svih pet zamjenarioda

Kad upoznaš jednog upoznao si ih sve
  • db-izbjeglica
    21.3k
    Europske utakmice prošle sezone:
    dinamo je primio 22 gola

Europske utakmice ove sezone:
    Dinamo je primio već 9 golova

Znači, dinamo u tom periodu nije igrao protiv top momčadi, raspon ide od žalgirisa do lilla/betisa.

Sasvim dovoljan uzorak da zaključimo kako ova momčad prima 2 gola po europskoj utakmici razine europa lige.

To je loše!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.