• db-izbjeglica
    21.3k
    Ova momčad ne zaslužuje LP i to je to!

Nisu krivi igrači, krivo je vodstvo kluba koje nije pokrpalo očite rupe koje su vidljive od prošle sezone, čak i nogometnom laiku.

Nisam čak ni ljut, realno... ako viking ovoj momčadi zabije 5 komada u dvije utakmice, što bi tek radile momčadi iz prvog i drugog pota LP?

Ovaj prijelazni rok je odrađen grozno i svi to moramo priznati!

Najviše me fascinira pozicija vratara, o tome jednostavno više nemam komentara.
  • Dinaminjo
    2.4k
    nr seri

5 min si docekao da izgmizes iz rupe

Mrs nazad
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Stvarno šteta. Viking je ozbiljna ekipa, taktički definirana i slagana više godina. Nije slučajno lani osvojili titulu pored BG, niti se slučajno opet ove godine bore s njima.Omake

Molim te Omake, tebe cjenim maksimalno za sve na forumu, ali nitko me ne moze uvjeriti da je ovaj Viking ozbiljna momčad.

Pa mi uz ovakvu lošu igru sa malo više srece i boljom realizacijom danas dajemo 5 komada njima, o prvoj tekmi necu ni pričati.
    Ovaj Viking nece skupiti 4 boda u Ligi prvaka, sad nudim okladu tko god želi za bilo koji iznos.
  • Dinaminjo
    2.4k

Viking je uzeo prvenstvo Bodu

Bodo je otresao viceprvaka NECa
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Govorilo se da cemo svaki prijelazni rok biti jaci i postepeno nadogradivati ekipu. Izgubili smo Bakrara, Vidovica, Bennacera, a po svemu sudeci ce nam otici i Stojke i/ili Sergi.

Napravili smo dva koraka u nazad. S ovima sta su otisli se nismo iskazali u europi, a sad jos oslabljeni...

Shvacam da se ide na financijsku stabilnost, ali potroseni su novci na Stojakovica i na Prevljaka, Stojakovic ako ispadne ko sad sto je Lisica bit cemo sretni.

Ako je plan bio tog Kravtsova, jel se do Gospe nije nitko sjetio rjesavati vize i takve stvari. Zato nam u utakmicama za 40 mil igraju naceti Zajc i Mudrazija.

Isli smo se kockati, popusili smo masno, umjesto nadogradnje ide rasprodaja. Realno ne isplati se Kovu drzati vise.
  • Pacho
    20.2k
    Sad jos nek Zvone opet javno kaze da ni od EL nista ne ocekuje da bi se stozer i igraci mogli u miru spremati za izazove HNL-a
  • Borovljanin
    723
    Ajmo bit podrška ovom klubu
  • Dzoni
    7.8k

Svi su jedva dočekali, forum je nečitljiv postao
  • BlueDD
    60
    To da Zajc i Mišić ne mogu držati sredinu na razini Lige prvaka, a bome ni na razini boljih momčadi Europske lige smo znali još od prošle godine...iako je prijelazni rok stvarno korektan (nismo prodali do kraja kvalifikacija niti jedmog krucijalnog igrača + dovedene su neke odlične rotacijske opcije poput Radeljića) , treba bit fer pa reci da nismo se značajno za europsku razinu unaprijedili niti na jednoj od po meni tri kritične pozicije u odnosu na proslu europsku jesen, nemamo golmana, nemamo krilo koje čini razliku i nemamo fizički dominamtmog igrača u sredini terena uz Mišića. Nadam se da Dani i rus mogu riješiti neke od tih problema pa da budemo što konkurentniji u Europskoj ligi.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    ma sahranili su me svi,kao najgori scout I šta sve ne :rofl: morao sam kupiti dres da pokažem da nisam imao zle namjere :lol: najurili ga nakon pola godine a mogli ga dobiti mukte. Opet kažem kod nas je puno bolji ,nema tu govora. Ali u ovakvim utakmicama ,protiv jačih protivnika jednostavno je prespor i kiksa . Jebiga buraz , Gale je i za jednog i za
    drugog Nesta
    Čekajte ljudi ,šta je ovaj forum to postao? Da se ne smije kritizirati ,objektivno govoriti? Ovo i jeste forum , da se raspravlja ,da se izbaci tuga i normalno je da smo ljuti nakon loših predstava . Kako se hvali ljudsko je i kritizirati nešto što nije u redu. Do sad nisam čuo ni jedan komentar da je preko neke granice
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Najveci poraz ove ekipe je sto nas sve ekipe vec 2 godinu zaredom samaraju gdje stignu i kad stignu, vidi se da vise nemamo onaj gard jakog Dinama u Europi i to me najvise zalosti.
  • Jaki991
    642
    Amaterizam trenera i golmana ubije sav potencijal koji imamo u ekipi, ovoj legendi ne pada na pamet iskoristit prevljaka pa da stavi jos jedno tijelo u 16m ako vec idemo na centarsuteve nego iskoristava ko fol probudenog mudraziju i stavlja ga unutra, isto tak na 3:1 radi tri zamjene u 83-oj minuti, poklonjena liga prvaka ekipi koja nam osim u disciplini po nicem nije ravna
  • Dinaminjo
    2.4k

Meni je tuzno to
    Ljudi su isfrustrirani svojim.zivotima, placama, okruzenjem, cim god i jedva cekaju negdje ispucat frustracije

Bilo na tribini ili jos bolje na anonimnom forumu

Jedno je kritika, drugo su ovi proljevi
  • pešća
    1.9k
    Jel stvarno nekima treba crtat da Dinamo bez fiksnih 20 milijuna eura prihoda godišnje ne može dovodit pojačanja za ozbiljne novce? Mi čekamo kraj kolovoza da dobijemo ozbiljan novac i nadamo se da će postojeća ekipa bit uigrana i da će nam to bit plus. Prokletstvo države, lige i okruženja u kojem ne dobijemo približno novca za TV prava i od sponzora koje zaslužujemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.