• Praskaton
    6.2k
    Znate što je najjace? Sto se tjesimo da nismo dorasli za Ligu prvaka i to je realnost.Točno.Ali mi nismo dorasli ni za EL.
    To natjecanje nije šala i većina momčadi su kvalitete naša zadnja dva europska protivnika

Bez golmana i veznog igrača spremnog odmah uskocit i dodat kvalitetu mi nemamo šta tražit.Ovo je toliko tanko da je sramotno od uprave.
    Trener je već prožvakana priča.Nije kvaliteta Dinama nit će ikad bit.
  • Dzoni
    7.8k
    Ok izgubili smo, događa se. Ali ne mogu prihvatiti da i nakon 3:1 Viking gazi jače od nas za gol. To se ne smije baš baš nikako dogoditi.
    Golovi su smiješni jednostavno
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Ono sto moram reci nakon svega ovoga je da je ovo jebeni problem jer nikoga nismo prodali za ozbiljnu cifru, a ostalo je svega par dana do kraja prijelaznog roka. Ono sto znam je da su u klubu svi računali na 30 plus mil od lige prvaka kao gotovu stvar, a na kraju smo ostali bez toga. S tim da i bez toga bi trebali prodati igrače za 15-20 mil da budemo mirni. Proračun od 60 plus mikijuna treba namiriti svake godine, a već dvije god smo bez lige prvaka. Jako jako teška financijska situacija bi nas mogla pogodit, a ne znam jel to naša javnost uopće svjesna
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Ja kad sam govorio da je McKenna kikser , da se ne snalazi kad je momčad pod pritiskom i lopta po zemlji mene popljuvaše na osnovu HNL gdje naših trojica čuvaju jednog. Nema veze , drag je meni on. Mene brine nervoza koja se uvuče nakon svakog primljenog gola. Vezni ispada ,jednostavno nema balansa u momčadi. Ispadali su i Stoje i Zajc , ostajao I'm je koridor obrambeni su po meni bili daleko . Izmjene nula bodova,nebitne jer je predugo čekao. One koje je trebao mijenjati njih nije, vođenje utakmice katastrofa.
  • antecacic
    466
    Računalo se na Ligu prvaka, a otišlo se s diletantskim stavom da ona nije imperativ, nego bonus.

Bravo.
  • NitkoBitan
    38.5k
    Nema te nigdje mjesecima i sad si nasao srat svoje izmisljene budalastine.
  • NKDZ86
    9.5k
    Odustat od eu lige i poslati zahtjev za Mickey mouse ligu, bolje to nego da budemo kanta za napucavanje
  • Zg123
    4.4k
    Promasen i neozbiljan prijelazni rok. Sportski sektor debeli minus, sorry ali to je tako. Mozemo mi sad tu laprdat o Kovacevicu, ovom ili onom ali po meni najveca odgovornost je na njima
  • Noel
    23.9k
    Ja kad sam govorio da je McKenna kikserKujtim Shalla

Kolko se ja sjećam ti si me šprdao ovdje na forumu kad se dovodio prošlo ljeto McKenna a ja sam govorio da je lik bezveze stoper. Mislim da si tvrdio da si ga gledao u Danskoj i da je super stoper i pojačanje. Ako sam nešto zamjenio isprike.
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    ↪Miro Vugrinec Nema te nigdje mjesecima i sad si nasao srat svoje izmisljene budalastine.NitkoBitan

Sve 5 prijatelju, maknuo sam se iz određenih razloga. Nadam se da će se pokazati da sam u krivu. Ali znam da nisam i znam o čemu pricam
  • criticus
    9.3k
    Tužan sam danas. U subotu opet uz Dinamo. Zonu izbjegavam neko vrijeme, vidim na temi utakmice da su već se katapultirali iz rupa. Ok je bit ljut, razočaran il neznam šta, ali što je previše previše je. Tovari su mala maca za naše hektičare.

Živili.
  • Omake
    20.7k
    Stvarno šteta. Viking je ozbiljna ekipa, taktički definirana i slagana više godina. Nije slučajno lani osvojili titulu pored BG, niti se slučajno opet ove godine bore s njima. I opet. Malo je falilo, jedna greška manje ili pametnija odluka u prvoj utakmici sve je moglo biti drugačije. Najviše su me razočarali dvojica najiskusniji, Zajc i Mišić. Mihu ništa neće, izgleda kao da je HNL forma od prošle godine nedostižan. Kapetan više nije igrač koji može igrati solo šesticu. Protiv Thuna nas je umalo izbacio, protiv Vikinga jedna predana lopta i jedan autogol praktički. Općenito, pet golova iz pet grešaka je odraz kvalitete, a ne nesreće.
  • Dzoni
    7.8k

Odustat od svega i ugasit klub
  • Dinamo Sarajevo
    206
    Stručnjak od trenera i situaciji kad lovi rezultat ne iskoristi sve izmjene...Prevljaka si doveo da ne može ni večeras odigrati 7 minuta?!
  • Noel
    23.9k
    @Kujtim Shalla isprike kujtim, fulal sam. Ti i ja smo tvrdili da je lik rupa a ostali su nas napadali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.