• Dinamosaur
    3.6k
    hvala, nisam u toku..
  • Droljo
    31.3k

Majstore, recenzija neka, slika uživo, turci, albanci ili nijemci....
  • db-izbjeglica
    21.2k
    znači, došlo mi je vrijeme za novi mobitel, kakve su ovo cijene? :rofl:
    mobiteli koštaju uredno preko 1000 eura, iphone neki mi hoće uvaliti za 1800 eura :rofl:

nedavno sam za firmu kupio tip-top prijenosno računalo, koje bez problema ždere sve zadatke koje stavljam pred njega, doslovno zarađujem novac svaki dan s njim...za 1800 eura.

netko to stvarno kupuje? :sweat:
  • Droljo
    31.3k

Ja sam svoj poco platio ravno 150 eura i dere već godinu i pol bez problema (za moje potrebe) a laptop ravno 550 eura i isto super za multimediju (500gb ssd, 16gb ram, neki i5 cpu, uglavnom ok računalo) i neke jednostavnije operacije.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    meni treba meko malo jače računalo zbog posla koji radim, inače neki model vrti satima, što nema smisla.

al opet sam za 1800 eura kupio računalo sa ryzen7, 32gb rama, rtx 5060, 1TB SSD memorije...
    i onda mi hoće uvaliti nešto što mi služi za pozive, poruke, mail i da mi netko pošalje sprdačinu preko društvenih mreža za istu cijenu.

sve otišlo u kurac...najbolje od svega, vidim da ljudi oko mene uredno imaju taj iphone.
    #lošeseživi
  • Droljo
    31.3k

To je ozbiljno računalo.
    Meni je to isto zanimljivo kak roditelji klincima u osnovnoj školi uzimaju iphone. Sad i ova moja hoće. Nema šanse da dam soma eura za telefon djetetu. Za 300-400 se već može uzeti ozbiljan mob.
  • Mr Blue
    5k
    Da, bolesne su cijene novih mobitela. Ja sam već neko duže vrijeme na Xiaomiju i generalno sam jako zadovoljan. Meni osobno rade 4-5 godina bez ikakvih problema s baterijom ili sustavom. Problem je u tome što su se i njihovi flagship modeli cjenovno previše približili iPhoneu i Samsungu, iako su još uvijek nešto malo jeftiniji. Ali ne kao prije...
  • Dzoni
    7.7k

Ne da kupuje, nego se takvi najviše kupuju
  • db-izbjeglica
    21.2k
    pa da, više ni kinezi nemaju normalnu cijenu.
    ne znam, imam dojam da je to postao modni dodatak
  • rob ljubavi
    1.1k

Ja sam evo baš kupovao novi mobitel, a kako su mi zadnja dva 'mid range' mobitela trajala po 4-5 godina odlučio sada kod Samsunga otići na njihovu 'premium' opciju.

Napravio sam si računicu i odlučio kupit u zalagaonici (u ponudi svega od Iphonea, do Samsunga itd.l

Cijene uredno 30ak % niže nego u maloprodaji, a možeš se i cjenkat. Imaju ti uredno račun od kupovine, neotvoreno original pakiranje, tvornička garancija je unutra...sve po P.S.-u.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Ja sam evo baš kupovao novi mobitel, a kako su mi zadnja dva 'mid range' mobitela trajala po 4-5 godina odlučio sada kod Samsunga otići na njihovu 'premium' opciju.

Napravio sam si računicu i odlučio kupit u zalagaonici.

Cijene uredno 30ak % niže nego u maloprodaji, a možeš se i cjenkat. Imaju ti uredno račun od kupovine, neotvoreno original pakiranje, tvornička garancija je unutra...sve po P.S.-u.
    rob ljubavi

ma znam, al ovi su me zvali pošto je istekao ugovor pa nude "odlične specijalne ponude" :blush:
  • jedan u nizu
    19.1k
    Xiaomi Redmi Note 15 pro, platio ga 280e prije 10 dana.

8gb RAM, 256 GB memorije, octa core 2,2GHz, 200MP kamera, 20MP prednja, 6500mAh baterija

Nez kakve specifikacije imaju mobiteli od 1800e ali ovo je top topova za te pare
  • Probirštift
    1.5k
    https://www.hgspot.hr/mobitel-nokia-2720-flip-2-8-4gb-2mp-crni
    Mobitel koji planiram kupiti da kad me netko na poslu gnjavi preko mobitela samo ga agresivno sklopim
  • wolfgang14
    4.7k
    al opet sam za 1800 eura kupio računalo sa ryzen7, 32gb rama, rtx 5060, 1TB SSD memorije...db-izbjeglica

jesi ovo uzeo nakon poskupljenja RAMa i SSDa? Jer sam ja isto platio 1800e svoj PC, prošle godine u 5. mjesecu ali imam 5070 Ti i 2TB SSDa.

Tad sam 32 GB DDR5 RAMa platio 80e, neki dan gledao cijena 350e :lol: bolesno!
  • Droljo
    31.3k
    Tiwolfgang14

Titanijumka stari moj :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.