• Ludovic IX
    12.5k
    Ličko-senjski župan Ernest Petry u braku je sa suprugom Ivanom Petry, koja radi na gospićkom Veleučilištu "Nikola Tesla".

Bračni par ima dvoje djece: sina koji se zove Patrik Antonio i kćer koja se zove Croata Patricija (wtf)

ja sam iskreno mislio da je lik rastavljen kad tak otvoreno se ljaubaka sa tom curom.. inače ta cura ga je i godinu dana ranije u novalji gađača pepeljarom
  • KtcGoat
    7.3k
    ma sve kuzim, ali u trenutnoj situaciji koliko retardiran moras bit da takve stvari radis, jasno ti je kakve ce reakcije javnosti izazvat. Radi s njom kaj oces, ali ne moras bas pred svima, nisi klinac
  • mlinchica
    7.2k
    koja se zove Croata Patricija (wtf)Ludovic IX
    Objasnio je Sajla jučer, ovo je valjda lička, malo više domoljubna verzija :grin:

valjda Ivek, Joža, Štef i Noa Kai. Jer nemre bez jednog pretencioznog internacionalnog imena za sapunice ;)Sajla
  • masacusec
    8.1k
    Ekipa, ima li itko iskustva kupovine karata preko www.livefootballtickets.com ? Je li to relevantan servis za kupnju?
  • duksy
    764
    Lako za otkaz, da smo mi država bar u rangu Ugande, ne bi on nikad ni bio župan.
  • Peškaman
    9.5k
    Na jednu stranu što stranke poput HDZa/SDPa i njihovih članova treba poslati u povijest i zabranit im djelovanje u politici,doživotno ali ne vidim nekekav bauk iliti skandal što je čovjek poljubio nekog.
    Okej, ne izgleda baš primjereno čovjeku tih godina ali još veća mi je glupost opravdanje da je to skandal zato što se dogodilo večer pred sjednicu za okoliš :lol:
    Šta,da je odradio ličko rukovanje u četiri zida ne bi bio skandal ali ovako je. Glupost.
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Za tu stranicu ne znam, ali ova ti je legitimna https://www.footballticketnet.com/
  • vjeko1701
    28.2k
    Pa skandal je da oženjen čovjek radi ovakve stvari, nebitno kaj je dan prije ili poslije. Posebno ako bi taj načelno trebao predstavljati konzervativniji dio političkog spektra.

Mislim, da se razumijemo, to da nam visoke pozicije na gotovo svim razinama vlasti u državi drže seljačine bez obraza i morala nije nikome ništa novo, al čak i sa tim znanjem te stranke baziraju puno glasova na onima koji HDZ-u još uvijek puše priče o tradicionalnim i obiteljskim vrijednostima a SDP-u priče o nekoj progresivnosti i napretku.

Ovo je izašlo van jer je očito odabran kao jedan od žrtava skandala sa otpadom. Ovima iznad je korisna budala čije vrijeme za otpis je došlo.
  • Peškaman
    9.5k

Više sam se referirao na medijske naslove kako je to skandal baš zbog činjenice da se desilo večer prije nekakve sjednice.
    S ostalim se slažem.
  • masacusec
    8.1k
    Za tu stranicu ne znam, ali ova ti je legitimna https://www.footballticketnet.com/Ijayi Atiemwen

Hvala!
  • Droljo
    31.2k
    Za ovog ličana imam samo citat iz jednog popularnog yubito klipa: 'kakve mi budale imamo...'
  • Dino
    5.7k
    Posebno ako bi taj načelno trebao predstavljati konzervativniji dio političkog spektra.vjeko1701

Ful mi je žalosno kaj su oni konzervativniji najčešće hrpa seljačina koji svoj moral ne temelje na onom kaj zapravo pokušavaju promovirati. Crkva je tu zbog grešnika, a ne svetaca, ali oni kojima su puna usta tradicijskih, hrvatskih i katoličkih vrijednosti, često javno sramote "svoje" ideale i svih nas kojima bude neugodno kad nas se povezuje s takvima.
  • Thor
    3.8k
    Sve kvazi moralisti i kvazi tradicionalni likovi, vjernici iz prvih redova...itd. kad ono kad zagrebes ispod povrsine, jad. Nije bitno kakvim se zelis pokazati vec kako istinski zivis. Ne volim one koji glume ono sto nisu.
  • Droljo
    31.2k
    Kad smo kod toga, sretno svima koji slave.
    CZcZ8TG.md.jpg
    postavi sliku na forum
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.