• Ludovic IX
    12.5k
    Ličko-senjski župan Ernest Petry u braku je sa suprugom Ivanom Petry, koja radi na gospićkom Veleučilištu "Nikola Tesla".

Bračni par ima dvoje djece: sina koji se zove Patrik Antonio i kćer koja se zove Croata Patricija (wtf)

ja sam iskreno mislio da je lik rastavljen kad tak otvoreno se ljaubaka sa tom curom.. inače ta cura ga je i godinu dana ranije u novalji gađača pepeljarom
  • KtcGoat
    7.3k
    ma sve kuzim, ali u trenutnoj situaciji koliko retardiran moras bit da takve stvari radis, jasno ti je kakve ce reakcije javnosti izazvat. Radi s njom kaj oces, ali ne moras bas pred svima, nisi klinac
  • mlinchica
    7.2k
    koja se zove Croata Patricija (wtf)Ludovic IX
    Objasnio je Sajla jučer, ovo je valjda lička, malo više domoljubna verzija :grin:

valjda Ivek, Joža, Štef i Noa Kai. Jer nemre bez jednog pretencioznog internacionalnog imena za sapunice ;)Sajla
  • masacusec
    8.1k
    Ekipa, ima li itko iskustva kupovine karata preko www.livefootballtickets.com ? Je li to relevantan servis za kupnju?
  • duksy
    764
    Lako za otkaz, da smo mi država bar u rangu Ugande, ne bi on nikad ni bio župan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.