• Ljubo
    1.6k
    kako ne postoji? Dvije stative smo pogodili. Igra je bila sjajna. Koštale su nas dvije individualne greške. Ali smo puno bolja ekipa. Sigurno ih prolazimo.
  • Davieboy86
    1.4k
    Znaci preko 20 nasih suteva naspram njihovih 6. Nasih opasnih sigurno 15. Njihova 2. Jbga desile se dvije greske. Ali nikako ne mogu da shvatim glupe jazavce koji spominju Vidovica i Bakrara kao oni bi tocno sta? Zabili? Politika kluba zajebala prije PO.Jel sad i Nevistic kriv? Jazavcine jedne ogranicene. Nabijem vas debili.
  • rokikaciga
    17.1k
    Imali smo kaj, 3 stative ili precke...mi sami sebi zabijemo dva gola i Viking odlazi doma presretan.

Moram i uputiti kritiku sportskom sektoru jer je nedopustivo da nama Mudri (koji je btw cisto korektno i aktivno odigrao danas) ulazi u 60 i nekoj minuti u utakmici sezone koja odlucuje o desetcima milijuna eura.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Nismo mi iskusna ekipa. Rijetki od ovi su igrali playoff lige prvaka.
  • bbb medimurje
    5.2k
    U norveskoj ce to biti druga utakmica
    Ovi su izrazito domacinska ekipa
  • Archangel
    244
    Kako je to sreća molim te? Jel su igrači prije toga imali zavezane oči i vrtili se u krug 2 minuta da izgube osjećaj gdje su pa su onda na sreću pucali u smjeru gola?!
  • Dani Olmić
    2.3k
    Mislim da se treba pripiremit za EL

A kadar nam je pre tanki za LP, jbg, nije se islo po pojacanja a osli su ih najmanje 2-3 prvotimca
  • Makedonion
    262
    ti stvarno mislis da Bakrar ne bi radio razliku na terenu? Pa nama je Orsic morao igrati desno krilo
  • Orc123
    16.7k
    Bili puno bolji....jbg, danas nije bilo srece kao protiv Thuna....

Svi su se bojali Vinlofove igre u obrane, a na kraju smo dobili Valincicevu uzasnu igru u obrani.
    Orsa nije slican na sebe i fali visak preko krila koji ne radimo sve dok ne uđe Hoxha, a on pak nema zavrsni pas.....jbg....
  • Kermit
    1k
    Poklonili smo im dva gola, šteta.

Moramo smanjiti broj pogrešaka u našoj trećini. Nema pimplanja, samo rokaj gore. To nas je koštalo danas.

Glavu gore, idemo po pobjedu sljedeći tjedan. Pritisak ne na njima jer igraju doma.

DZIS!
  • Mulec86
    524
    Bolja smo ekipa i na tom polažem nadu za prolazak da smo morali samljet to nakon 2:0 morali smo i to dosta govori o nekim stvarima. Opet utakmica na Maksimiru gdje primamo 2 gola u 1.pol, apsurdno već kad se gleda postotak. Kadar je pretanak za bilo kaj konkretnije i neke veće skalpove. Ovaj Viking ako se ne prođe je velika propuštena šansa.Kačavenda opet odličan.
  • Crni86
    23.7k
    Ja ne znam kojju su neki utakmicu gledali kad se dodiruju prijelaznog roka. Mi smo Viking ubili.

Pitajte rade misketa i valeta kaj su radili. A ne se vadit na mudrzaije, nevistice, orsice, bakrare i dalje. Nije nista mudrazija kriv ili netko od drugo nabrojanih.

Ekipa pise ovdje kao da je nas Viking prebio. Daj se malo skoncentrirajte. Kao drugo igra se druga utakmica, a ne da poserete odmah sve. Od transfer roka do igraca i svega.
  • rioda
    17.9k
    Mene smeta što se protiv nas svak vrati u život. Da je Viking nama uvalio 2 gola završilo bi 6:0.striko

Thun?
  • Gradina
    342
    Al bi ga otresa po ovoj Leonardi Pavić

Inače stvarno nemamo nikakvu širinu i kako sam ranije pisao Europa liga nam je mjera u ovoj sezoni i potpisao bi je iako to znači prodaja Domingueza
    Ligu prvaka možda odigramo solidno ako dovedemo Livija i tog veznjaka Milana, u protivnom bit će opet 5+ golova po utakmicama
    Mi kadar nismo ništa ojačali od prošle sezone, a tu smo dobijali porcije od svih iole ozbiljnijih klubova
  • Roky
    155
    Joooj ovaj Viking nista posebno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.