• striko
    3.8k
    Mene smeta što se protiv nas svak vrati u život. Da je Viking nama uvalio 2 gola završilo bi 6:0.

Ja vjerujem da prolazimo a u LP će nas poniziti 6/8 ekipa.
  • Ljubo
    1.8k
    Koliko negative ovdje… Puno smo bolja ekipa i prolazimo to u Norveškoj. Falilo je malo sreće. Jedino trebamo smanjiti sa kardinalnim greškama jer će nas to koštati.
  • vjeko1701
    29.3k
    Baš posran osjećaj nakon utakmice.
  • Makedonion
    366
    nekad je negativa realnost
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Pfff nista, uzvrat drzi gace. Nemam posebnih prigovora, cak je i Mudri odigrao solidnu dionicu.
    Kostalo nas je sta nas kao iskusnu ekipu ne bi smjelo kostat, a to su najobicnija ciscenja.
    Puno se pisalo o defanzivi Vinlofa, a ustvari ispada da je Valincic taj koji treba pod povecalo. Ne kuzim iskreno da se to ne moze maskirat ni uigranoscu s Lisicom.
    Odigrali smo dobru utakmicu, ofanzivno smo stvorili dosta, cak generalno dobro i defanzivno iako je to apsurd reci nakon 2 primljena gola.
    Sretno decki u uzvratu..
  • Benedikt
    338
    Osim onog dodavanja kod prvog gola, Vikinzi nisu nista odigrali. Svejedno zabili dva gola. Bit ce bolje, mora!
  • Domi92
    122
    Moralo je bolje, ali mi smo navijači Dinama. Nismo ispali, uz svu umjetnu travu, temperaturu i kaj ja znam kaj nismo ispali, igramo još tu utakmicu gore. I neki su očito zaboravili kako izgledaju ta ljetna pretkola u našoj povijesti. Nema lagano, čak i u tekmama koje smo dobivali po 3:0 su protivnici na 0:0 imali mrtvace kakve mi za ta 3 gola nismo imali, ali nisu zabili, mi jesmo. Prevljaku nije uspjela ova šansa, ali možda baš gore u 117. minuti zabije neki krumpir pa ćemo ovo zaboraviti
  • Beowulf112
    461
    Glupe golove primili..svejedno glavu gore i mozemo u uzvratu sve popraviti...Pereza Vinlofa obavezno naturalizirati!takav bek unrepki bi nam legao ko budali samar
  • Archangel
    307
    Ne postoji sreća u nogometu. Jedino ako ti lopta pogodi pticu u letu i slično.
    Loša igra i završilo kako je završilo
  • San Lorenzo
    23.9k
    Nažalost, Viking favorit za prolaz, domaćini, 'trava'...meni je neshvatljiva količina dekoncentracije u našoj ekipi danas, Lisica, Valinčić, Mišić kod prvog gola, Valinčić kod drugog, bezbroj krivih dodavanja i to krivih da fulaš čovjeka za 20 metara, lopte prolaze ispod nogu, pa i ova njihova posljednja šansa gdje im napadač ostaje potpuno sam u krcatom 16ercu...level pionira jbt.
    Trenerova selekcija isto upitna, Kačavenda je po apsolutno svemu ove sezone ispred Zajca, ali očito se opet igramo senatora i zaslužnih.

Btw, pohvale Nevistiću, bio je jako dobar danas, pogotovo na centaršutevima.
  • IceMan
    4.5k
    Dvije greške, amaterske greške… pa nikad se na pamet ne ispucava li-la lopta u obrani, a ak se ispuca onda ide preko tribine…

Mozemo pricat sta ocemo, al ovi su danas bili zreli za ispast ovdje čak i bez ikakve šanse u Norveškoj.

Šteta.. al ja vjerujem da ćemo gore dobro izgledat.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    ovo nije dovoljno jak kadar za ligu prvaka.
  • debeli biciklist
    82
    igra dobra, ne mogu ništa reći...vjerujem u prolaz u norveškoj...plus i za trenera, nemam zamjerki...realno, jedini minus ide urpavi, sad je i više nego očigledno, da imamo ozbiljnog golmana i da je kačavenda druga zamjena u vezi a prva neko ranga pertza koji je triba doći, ovo bi dobili bez problema...
  • Blueshadow86
    5.6k
    Neriješeno, a osjećaj kao da smo izgubili.

Rekao sam prije da nikad nisam bio mirniji po pitanju prijelaznog roka… Bome sam se zajebao.
    Mudražija hemoroide dobio koliko sjedi na klupi, a nekada čak nije ni u zapisniku. Nije trebao biti ni danas prijavljen za utakmicu i 5 do 12 ga ipak prijaviš. I danas ti taj tip ulazi u igri u najbitnijoj utakmici?? Koji racku?
  • Ljubo
    1.8k
    kako ne postoji? Dvije stative smo pogodili. Igra je bila sjajna. Koštale su nas dvije individualne greške. Ali smo puno bolja ekipa. Sigurno ih prolazimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.