• Netkos
    207
    Bili smo puno bolji. Samo tako tamo i nema problema
  • striko
    3.7k
    Mene smeta što se protiv nas svak vrati u život. Da je Viking nama uvalio 2 gola završilo bi 6:0.

Ja vjerujem da prolazimo a u LP će nas poniziti 6/8 ekipa.
  • Ljubo
    1.6k
    Koliko negative ovdje… Puno smo bolja ekipa i prolazimo to u Norveškoj. Falilo je malo sreće. Jedino trebamo smanjiti sa kardinalnim greškama jer će nas to koštati.
  • vjeko1701
    28.2k
    Baš posran osjećaj nakon utakmice.
  • Makedonion
    262
    nekad je negativa realnost
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Pfff nista, uzvrat drzi gace. Nemam posebnih prigovora, cak je i Mudri odigrao solidnu dionicu.
    Kostalo nas je sta nas kao iskusnu ekipu ne bi smjelo kostat, a to su najobicnija ciscenja.
    Puno se pisalo o defanzivi Vinlofa, a ustvari ispada da je Valincic taj koji treba pod povecalo. Ne kuzim iskreno da se to ne moze maskirat ni uigranoscu s Lisicom.
    Odigrali smo dobru utakmicu, ofanzivno smo stvorili dosta, cak generalno dobro i defanzivno iako je to apsurd reci nakon 2 primljena gola.
    Sretno decki u uzvratu..
  • Benedikt
    294
    Osim onog dodavanja kod prvog gola, Vikinzi nisu nista odigrali. Svejedno zabili dva gola. Bit ce bolje, mora!
  • Domi92
    108
    Moralo je bolje, ali mi smo navijači Dinama. Nismo ispali, uz svu umjetnu travu, temperaturu i kaj ja znam kaj nismo ispali, igramo još tu utakmicu gore. I neki su očito zaboravili kako izgledaju ta ljetna pretkola u našoj povijesti. Nema lagano, čak i u tekmama koje smo dobivali po 3:0 su protivnici na 0:0 imali mrtvace kakve mi za ta 3 gola nismo imali, ali nisu zabili, mi jesmo. Prevljaku nije uspjela ova šansa, ali možda baš gore u 117. minuti zabije neki krumpir pa ćemo ovo zaboraviti
  • Beowulf112
    461
    Glupe golove primili..svejedno glavu gore i mozemo u uzvratu sve popraviti...Pereza Vinlofa obavezno naturalizirati!takav bek unrepki bi nam legao ko budali samar
  • Archangel
    244
    Ne postoji sreća u nogometu. Jedino ako ti lopta pogodi pticu u letu i slično.
    Loša igra i završilo kako je završilo
  • San Lorenzo
    23.7k
    Nažalost, Viking favorit za prolaz, domaćini, 'trava'...meni je neshvatljiva količina dekoncentracije u našoj ekipi danas, Lisica, Valinčić, Mišić kod prvog gola, Valinčić kod drugog, bezbroj krivih dodavanja i to krivih da fulaš čovjeka za 20 metara, lopte prolaze ispod nogu, pa i ova njihova posljednja šansa gdje im napadač ostaje potpuno sam u krcatom 16ercu...level pionira jbt.
    Trenerova selekcija isto upitna, Kačavenda je po apsolutno svemu ove sezone ispred Zajca, ali očito se opet igramo senatora i zaslužnih.

Btw, pohvale Nevistiću, bio je jako dobar danas, pogotovo na centaršutevima.
  • IceMan
    4.4k
    Dvije greške, amaterske greške… pa nikad se na pamet ne ispucava li-la lopta u obrani, a ak se ispuca onda ide preko tribine…

Mozemo pricat sta ocemo, al ovi su danas bili zreli za ispast ovdje čak i bez ikakve šanse u Norveškoj.

Šteta.. al ja vjerujem da ćemo gore dobro izgledat.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    ovo nije dovoljno jak kadar za ligu prvaka.
  • debeli biciklist
    57
    igra dobra, ne mogu ništa reći...vjerujem u prolaz u norveškoj...plus i za trenera, nemam zamjerki...realno, jedini minus ide urpavi, sad je i više nego očigledno, da imamo ozbiljnog golmana i da je kačavenda druga zamjena u vezi a prva neko ranga pertza koji je triba doći, ovo bi dobili bez problema...
  • Blueshadow86
    5.5k
    Neriješeno, a osjećaj kao da smo izgubili.

Rekao sam prije da nikad nisam bio mirniji po pitanju prijelaznog roka… Bome sam se zajebao.
    Mudražija hemoroide dobio koliko sjedi na klupi, a nekada čak nije ni u zapisniku. Nije trebao biti ni danas prijavljen za utakmicu i 5 do 12 ga ipak prijaviš. I danas ti taj tip ulazi u igri u najbitnijoj utakmici?? Koji racku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.