• Archangel
    241
    Utakmica pokazala da nam treba i bolji desni bek, barem bolji u defenzivi
  • Davieboy86
    1.4k
    Halo lik , kakve veze tko igra ako smo imali 15 vrlo opasnih suteva aj mi objasni? Nije Orsic pogodio stativu? Nije Orsic sudjelovao kod golova? Da, pao je zadnjih minuta al je to klub kriv sto se Topic ozljedio? Jel to klub kriv sto je jebeni Bakrar INZISTIRAO na odlasku? Znaci , da nisu bile ove dvije slucajne greske ti sada nebi srao i hvalio bi Upravu jer smo ih raznijeli 3:0? Znaci povraca mi se od morona kao ti. Zato nemam zivaca za jazavce kao ti. Aj sad odjebi
  • Zvonkec
    573
    Ajmo sad na umjetnu travu trening do puta u norvešku a ne da se privikavamo 75 minuta ko u švicarskoj
  • don
    20.9k
    Kovačeviću ne zamjeram ništa novo večeras osim da je nevjerovatno da primamo ovoliko golova s njim u europi.

također, ne mogu virovat da je izvadia solidnog Lisicu i pribacia očajnog Oršića na desno krilo koji je tu još gori nego livo.
  • Domi92
    108
    Ovim dečkima je to škola. Zaboravljamo da 90% momčadi nisu igrali takve utakmice. Poletili smo na početku i nisu znali “ubit” utakmicu. Vjerujem u njih, da su dovoljno pametni da im se ovakve situacije ne ponove. Ne upirite prstom na pojedine igrače, navijamo za Dinamo, ne za Mudražiju, Belju, Stojkovića, Hoxhu, itd. Fali li nam koji igrač u rosteru, fali. Dok i onaj zadnji na klupi koji uđe da sve od sebe ja sam zadovoljan.
  • Dinamouberalles
    292
    Puno bolji danas od nezgodni norvezana . Vjerujem u prolaz
  • tp1997
    3k
    U uzvratu se samo bojim neke reprize Soluna i laganih pet komada. Mi pod Kovačevićem u Europi primamo skoro dva gola po utakmici.

A sad je li kriv trener ili onaj koji ga je birao, kadar ili onaj koji ga je birao...
  • NitkoBitan
    38.3k
    U uzvratu se samo bojim neke reprize Soluna i laganih pet komadatp1997

Umij se hladnom vodom.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Viking je teški prosjek od ekipe. Ako oni uđu u Lp bit će kanta za napucavanje, otprilike kao Rudeš kod nas u ligi.
    Ništa, potući se s njima gore i to je to. Šanse itekako imamo.
  • Dendle71
    525
    laganih pet komadatp1997

Bit ce prije da cemo ih mi s 5 komada torpedirati.
  • Papastrumf
    24k
    Sta ti je nogomet. Danas smo tri puta prije zasluzili dobiti utakmicu nego prije 2 god u prvoj utakmici play offa protiv Azera. Ova zavrsi 2:2, a ona 3:0.
  • Hebimir Strašni
    343
    Najgore kaj mi nismo niš naučili od prošlogodišnhe EL . Isti roster isti trener ista igra i ja mislim ista patnja ko protiv belgijanaca. Al' ajde ovdje se vidi da smo mi bar 20% kvalitetniji.
  • Pulfer
    212
    Mi smo Viking ubili dok nisu izašli Stojković i Zajec. Nakon toga igre nije bilo i nabijačina do kraja tekme. I u tome smo uspjeli nešto iskreirat, al činjenica je da si u vezi bio do zla boga tanak i da ti se to obilo o glavu jer nisi mogo držat ni blizu nivo kakav si imao sa starterima
  • nin0belan
    46
    Iskustvo na umjetnoj travi ove sezone već imamo, valjda su svjesni kaj mogu očekivat. Koncentrirano u obrani i šanse moraju doći.

Nije mi jedino jasno da se recimo Vidovića samo tak pustilo pred ove utakmice sezone pa moramo vadit iz naftalina Mudražiju i stavljat Prevljaka na 10-ku.
  • Georginho
    764
    Pomazila ih je neviđena sreća. Šta smo mi sve promašili, imali dvije vratnice. Oni gol pod prečku i od stative. Centimetri sreće i za jedne i druge.
    Uopće ne mislim da su toliki favoriti protiv nas u uzvratu koliko neki pišu. Pa stisli smo ih neviđeno. Imat ćemo mi svoje prilike i tamo, imat će vjerojatno i oni. Da igramo na normalnoj travi, rekao bih da u uzvratu šansa 60:40 za nas, ovako je 55:45 za nas. Idemo se potući i proći u LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.