• Sajla
    22.9k
    bolje ne može biti:
    Screenshot-2026-08-17-230030.png
  • Thor
    3.7k
    Nema kise sutra,ne brinite. Ugodna vecer na maksimiru...plavi pakao :strong:
  • NitkoBitan
    38.3k
    Ispralo cijeli stadion od prasine i posteno osvjezilo, napokon bude pravi ugodaj sutra. A ovima kojima se pricinjavaju pljuskovi na prognozi... sizofrenija?
  • Jurki
    27.5k
    da nema sutra koreografije, bas bi i pasal ljetni pljusak, nakon ovog pakla kaj smo prezivjeli zadnja 2 mjeseca.
  • KtcGoat
    7.3k
    Fala kurcu da je palo nesto napokon
  • Chempers
    1.4k

I gdje je problem? Klub ima nikad više članova, posjeta je drastično bolja zadnjih par godina, atmosfera na stadionu je dobra, pa u čemu je problem onda? Jel moraju svi misliti i ponašati se isto?

Zanimljivo je prolistati ovu temu, al meni puno više na k ide ovo konstantno furanje jednoumlja i neprestano kukanje joj ovaj je reko ovo ili ono, bilo da se radi o tribini, forumu, medijima ili gdje već nego to što neki random lik ne dolazi na tekmu jer mu ne paše ovaj ili onaj. Količina postova na cijelom forumu koja se bavi ispravnoscu i neispravnoscu pojedinih komentara i obrazaca ponašanja je apsolutno suluda, tim više što je sama atmosfera oko kluba trenutno na puno boljoj razini nego većinu vremena u zadnjih par desetljeća.
  • Big Daddy
    1.8k
    Ljudi, zna tko di Zg Vibes ima Shop., na Ilici 22 sam bio, tamo nije??
  • Thor
    3.7k
    ovo dost cudno zvuci,rekao bih cak bogohulno :rofl: :rofl:
  • Big Daddy
    1.8k
    Najbolji kebab u Zg? Ajmo preporuke
  • Jimmy Đomlija
    24
    Najbolji kebab u Zg? Ajmo preporukeBig Daddy

My kebab, heinzelova kod kvatrića, taman na putu prema stadionu :)
  • über alles
    3.1k

Ili turci na jarunskom placu ili turci u ilici od frankopanske prema britancu.

U zadnje vrijeme preferiram ove u ilici jer imaju puno jacu lepinju/tortilli(posebna preporuka jer je tamo rade od tog nekog brasna nemrem se sjetit kojeg i brutalna je),priloge i umake ,a po mesu su tu negdi(ispred svih drugih u gradu).
  • Mihael2305
    2.6k
    Najbolji kebab u Zg?Big Daddy

Lezet na jarunu ili Jumbo u dubravi
  • Jima
    1.9k
    Prije Rudeša maznuo sam jumbo u Dubravi nisam mogao doći sebi do kraja utakmice (prenajeo se). Tek sam na odlasku sa stadiona maznuo pivu.
  • Noel
    23.5k
    Lezet na jarunuMihael2305

Kebab u lezetu je ništa posebno. Umak masan kao i meso. Ljuti umak bez osobite ljutine. Jedini plus su domaće tortilje koje mjese i dižu cijeli kebab. Turci koji rade pristojni, čisti, uredni.
  • duksy
    755
    Meni su te domaće tortille i lepinje top.
    Bio je prije možda desetak godina jedan lik kod gimnazije Vranjanin koji je sam radio tijesto, ja bolju stvar nisam jeo do danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.