• crophantom
    6.7k
    haha, ma da, kazem ti sto privatnih agendi, Dinama nema nigdje u toj prici.

Ima lik kojeg znam koji odbija gledati Dinamo koji vise ne igra s pravom desetkom jer to nije Dinamo :lol:
  • ZgDLions
    1.9k

Mene isto čudi kak je malo ljudi na stadionu, a koliko kao prati i gleda na tv.
    Kad makneš one standardne, njih par tisuća, turiste, zbilja porazavajuće.
    Osim isprika zakaj ne idu nisam pametno ništa shvatio da je toliki problem barem jednom mjesečno doći na tekmu.
    Bojim se kad cijene postanu malo ozbiljnije na novom stadionu, koliko bu onda bilo ljudi.
    Možda Mudri proigra, pa se sve rasproda.
    Malo šale, najte kaj zamerit.
    :grin:
  • crophantom
    6.7k
    kod nas i svi prate i komentiraju politiku, pa na izbore izade jedva pola. Takvi smo :lol:
  • NitkoBitan
    38.2k
    Moje kolege s posla, pitam ih kak to da nejdu na Viking, ovo su odgovori koje sam dobio:
    - da gledam onog panja Belju, izgleda ko da nezna trčati. Fali tu ljepote, nemreš mi biti napadač Dinama i onak krakat
    - dok je Kovačevića nejdem, Neno bi to složio, s njim smo rasturali, ovog si nek Boban uzme doma, ionako ce nas svako opet nasamarati. Neda mi se gledati opet Dinamo koji je kanta u Europi.
    - ak ocu gledati Bobanov 4:3:3 gledati cu ozbiljne ekipe, a ne tu Lisicu na krilima u 4:3:3
    crophantom

Reci im da su gori od zena u PMSu pa mozda probudis inat.
  • crophantom
    6.7k
    ma ovog lika u Belju sam zvrijeđal kad samo mu spomenuo 38 golova, a on meni na to da ga boli kurac, jer svi golovi izgledaju ko da se lopta od panja odbija.
    Pa sam ga poslal u 3 materine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.