• bazooka93
    277
    da je Mudri ima povratak kao Kacavenda i da mu se da 10ka
    prodaja dresova bi skocila za 110%
  • hanibal
    156
    Svi su ocekivali da ce kacavenda bit prekobrojan u ovom kadru, meni se cini da je upravo kacavenda istisnuo vidovica prema transferuCrni86

kolega nabolja analiza, sve ono čemu smo se nadali da će biti Vidović to je sad Kačavenda, prevaga u Europi, golovi iz drugog plana, pokušalo se sa Vidovićem guralo ga se ali ovo što je Kačavedna pružio u Europi okrenuo Thun, dao doprinos protiv Litvanaca sad zabio u HNL-u je vjerojatno ubilo Vidovića mentalno pa se ovaj predao jer impuls koji Kačavenda daje ekipi je nešto što je Dinamu kronično falilo prošle sezone
  • joesimunic
    338
    A meni je iskreno žao šta Vida odlazi, mislim da nema puno igrača kao on, takav španer i takvo znanje s loptom se teško može istrenirati i naučiti, a ovo što je njemu bila manjka neka duel igra i slično se može popraviti. Jebiga tako je kako je, njemu sve najbolje i neka pokaže puni sjaj i eksplodira u Njemačkoj.
  • Zagi
    18.7k
    dame i gospodo, kome dati br 10?zmujcinslbrod

Vrba na zimu dolazi preuzeti ono kaj je ionak uvijek bilo njegovo.
  • Orc123
    16.6k
    Naravno Luka Stojkovic....to je bar jednostavan odgovor! Igrac radi kojeg dolazis na utakmice, igrac koji dise za Dinamo, igrac koji ima plavu krv, igrac koji radi razliku, igrac koji neopisivo podsjeca na Olma.

On je jedini koji zasluzuje taj broj i on ce tu 10ku i dobiti!
  • rokikaciga
    16.9k
    Stojketova je sedmica, kao istinski nasljednik Daniela Carvajala Olma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.