• austrijanac
    13k
    TN ce uvijek, i u svemu pisat crnije nego sto stvari jesu.

Problem je to kad svi novinari tamo su alpinisti smecara.
  • Pesca90
    292
    Germanijak ocito ima zadacu da napumpa cijenu svakoj nasoj meti
  • austrijanac
    13k

Bio bi ja i puno gori prema njima, ali Nicota je ovdje redovno.
  • emilperska
    17.9k
    Mudrazijuscooniepenn

On nije ni prijavljen za LP.

Doduše sad odlaskom Vidovića se otvara 1 mjesto.

Pošto Nsokija još nema u kadru, a i ne znamo koja je razina, a Rus jos nije potpisao. Možda fkt Mudrog i prijave. Nije da imaju kog.
  • austrijanac
    13k
    @emilperska ti si dezurni brojac novaca
    Kak stojimo s ove dvije i nesto od Vide kaj smo inkasirali?
  • scooniepenn
    7.2k

Mislim prijavili ga ili ne, Mudrazija u Dinamu kakvog svi zelimo jednostavno nema mjesta.
  • emilperska
    17.9k

TM ne navodi sve u detalje. Ali rekao bi da smo onu rupu od 27m, smanjili za 13.5-15m EUR (neto, mi smo na zimu pozitivno već računali da će se Kule i Villar prodat jel) jer smo nešto i platili Prevljaka, Stojakovića i dali signing feeve Orši i Radeljići itd.
    Moja procjena je tu bilo i ušteda na plaćama jer su kroz godinu odlazili ovi iz max platnog razreda kao Ljubo, Villar, Kule tak da je to moguće i bolje.

Moja procjena je da ako ne uđemo u LP, prodajemo Domingueza i po potrebi jednog od Topića/Lisice/Hoxhe i onda je to zatvoreno i idemo s ovim prezimit u EL i osvojit naslov.
  • vjeko1701
    28k
    Dal je u tom financijskom planu bila neka stavka predviđenih troškova za transfere?
  • scooniepenn
    7.2k

Vidovic je placen ukupno 1.7 milja (prvotna posudba 500.000 i ljetos transfer od 1.2 milje). Ako jos postoji i tih 25 posto Bayernu od ovog transfera to je manje od 1 milje zarade. Iz moje perspektive to je jako jako malo.
  • emilperska
    17.9k

Neto + 27m EUR je objavljen po ovom što ja znam.
  • vjeko1701
    28k
    Znači treba se prodati 27M više nego se potroši.

Pa ne možeš u ovaj transfer računati i posudbu koja se dogodila dvije godine ranije.
  • emilperska
    17.9k
    Znači treba se prodati 27M više nego se potroši.vjeko1701

Da..

S tim da je to u budzetu samo okvirna stavka jer su isplanirali prihode i rashode koje su znali, odredili taj neki očekivani rezultat i svu razliku stavili na tu poziciju i ispadne 27m EUR.

Znači imas ovaj ugovor s Kent bankom, on mozda nije budzetiran. Rekao bi da to sve smanjuje tih 27m u nekom manjem iznosu. Transferi su jbg glavna stavka.

S tim da koliko sam shvatio, uredi u Ciboni za ovaj broj ljudi su prilično skupi, skuplji nego planirano. Mozda ni to nije budzetirano.

Hoću reć, ima tu sigurno stavaka koje su se desile i u plus i minus, a da nisu u budzetu i nemaju veze s transferima. Jednostavnosti radi najbolje se drzati toga da nam treba 27m EUR neto od transfera.

Sad jel to 24m EUR na kraju ili 30m EUR, znat cemo u prosincu.
  • crophantom
    6.6k
    po ovoj racunici, ako je to neto 27 milja, bez LP sumnjam da nam je samo prodaja Sergija dovoljna, trebati ce onda jos neko ko nosi vise love.
    Moramo računati da smo nesto sigurno jos platini Beljinom bivšem klubu na račun aktiviranih bonusa.
  • austrijanac
    13k

Emil je tu u pravu oko tih stvari.

Kako mi moramo Belji, tako i nama kapa cijelo vrijeme.
    - SP
    - Baturina i Sucic bonusi
    - itd…

Mislim u pravu si, al generalno treba gledat 27M, 10% gore dole.
  • emilperska
    17.9k

Velim, po meni trenutno fali od 10 do 13m EUR.

Mozda je to 9, mozda je 14m ovisno o ovom svem što sam naveo s uredima, Kent bankom itd jer nemamo tolike detalje što je planirano.

Ali prodaja Sergija solo će mozda biti dovoljna ako se radi o cifri od 9-10m EUR koja bi ostala nama.

Ako ne, ovaj trojac Topić/Hoxha/Lisica nose od 2m do 5m EUR pojedinačno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.