• Xpert1992
    916

I nek odigra. Covjece njega ljudi il vole il mrze, ja ne kuzim, svi navijamo za Dinamo. Kaj se mene tice mogu stavit i miki mausa u spicu i navijat cu da zabije 3 komada.
  • rokikaciga
    16.9k
    Dobro, zakaj Zvone nije dao Mudrom desetku?
  • Str1nger Bell
    3.7k
    Mrzim kaj radim ovu usporedbu, ali malo mi je iritantno da kod nas svako malo neki igrač forsira odlazak, dok kod tuge s juga rijetko kad se to dogodiMorgan

Hmm možda zato kaj njihovi stožerni igraci imaju ponude Žalgirisa, Gremia i Mlade Boleslav.
  • Hoxhemo Titulu
    87
    Vidovićev najveći krimen je što je dobio desteku na leđa, pa su ga tetci uzeli na zub.

Oba mandata je odradio solidno, dao dobar doprinos, opipljiv. Ali ipak ostaje dojam da je mogao više, ali da nije dobio kredita i povjerenja koje je trebao dobiti.

U suštiniu, financijski dobar posao, ali imam isti osjećaj kao zimus kada se Stojekta tjeralo (zonaši jel, ne klub).
  • Fatos Beqiraj
    3k
    nadam se da si trol. Pa u njih ni jedan ozbiljan igrac nije igrao zadnjih 20 godina. Dolaze oni koji nemaju di ili su u godinama pa dodju pokupit lovicu. A di bi htjeli ic kad su toliko losi svi da ih niko nece.
  • Plava balada
    320

Da. Barem trenutno kadar nije toliko širok da mora pod mus na posudbu (kak je Kova rekao da je trebao ići), ne vidim zašto bi bilo loše da povremeno bude opcija.
  • hardek
    11.9k
    Mrzim kaj radim ovu usporedbu, ali malo mi je iritantno da kod nas svako malo neki igrač forsira odlazak, dok kod tuge s juga rijetko kad se to dogodi...Nema smisla mi osvajamo trofeje, dobra publika, igramo europu, dobra momčad dok s druge strane znamo koliko su jadni godinama ali igrači ne forsiraju transfere....Morgan

Stvar je vrlo jasna. Kod nas 25 igrača (uglavnom s razlogom) vjeruje da ima kvalitetu za prvih 11. Ako se netko u godinu, godinu i po dana ne uspije nametnuti za prvi sastav naravno da će tražiti transfer pogotovo ako je riječ o mlađem igraču. Nitko ne želi potratiti krucijalne godine svoje karijere na klupi.

Recimo sada da Vinlof provede cijelu sezonu kao zamjena Godi, naravno da će tražiti transfer. Ono bitno je da se te stvari riješavaju u tišini, da klub ne proizvodi medijsko crnilo
  • Morgan
    19
    Može se tu naširoko o tome raspravljati, ima smisla tvoja tvrdnja
    Bilo je nekih smislenih primjera forsiranja odlazaka, bilo je nekih besmislenih gdje su legende Dinama i veliki igrači doslovno forsirali odlazak u puno gore situacije al dobro bilo pa proslo...
    Sretno Vidoviću dalje u karijeri...
  • ElDorado
    13.2k
    Mi igramo takav sustav da se neki igraci jednostavno tesko mogu uklopiti. Vida je tu mogao igrati samo krilo prema pocetnoj ideji ulazaka u sredinu. Jasno je receno da se od njega, nakon toga, pokusava napraviti osmica. To nije islo. Decko je tehnicar ali spor, igrac sesnaesterca. Nekakva poluspica. U nas sustav to se nikako ne uklapa. I ovo je potpuno ocekivano.
    Ipak me brine da sad imamo manjak u vezi.
  • dotepenacdubrava
    24
    Tehnički za vrhunske klubove, fizički za 2.HNL.
  • crophantom
    6.6k
    Kaj nije bilo rečeno da na GPSu rastura, da je medu boljima u klubu?
  • ElDorado
    13.2k
    aerobno. Znaci moze trcati puno ali u istom tempu.
  • dotepenacdubrava
    24
    je, po kilometraži. Šprint, eksplozivnost, duel, snaga je daleko ispod potrebne razine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.