• zmujcinslbrod
    304
    danas gledam "povratak kralja" i mislim si koliko smo nezahvalni, sta smo mi dobili zapravo u liku Stojketa i Belje, likom i djelom. Stalno se kuka za nečim jačim boljim a možda samo dati da nam trenutni kadar napreduje i da se pojačanja pokažu.
  • Mihaljević
    15k
    IMG-3817.jpg
    If they let me speak.
  • Crni86
    23.6k
    Bila bi uvreda pored zivog i zdravog stojkovica dat desetku suboticu.
  • modri-kibic
    1.9k

Ajde pročitaj portale ili temu Transfer- Vijesti pa onda piši
  • GOAT
    9.1k
    gazda kafica u mom mjestu kaze da padeborn nudi 3mil€ za vidovica, i da ga dinamo zeli prodat, covjek je godinama radio u hnsu i ima puno veza u nogometu, sad mozda je fejk news a mozda je zaprave negdje od nekog nesto cuoNoSkillan

Prvi glas
  • Orc123
    16.6k
    :lol:
  • Crni86
    23.6k
    Kakav amater moras bit da se ne napalis kad vidis da ima novi post u temi transferi - vijesti i otvoris ovu temu i ides pisat…

Nema boljeg uzbudenja od one tamnije ikonice pored Transferi - vijesti
  • Kujtim Shalla
    11k
    Brat novi outsider :strong:
    Brate ko da si iz tvorza izašao :lol:
  • Fan
    2.6k
    Ne kužim iskreno otkud to da nama sad odjednom fali osmica prodajom Vidovića kad je lik osmicu igrao valjda 5 puta sve skupa i nije bio dobar na njoj. Hoću reći da je nama osmica falila i prije njegovog transfera.
    E sad, ja sam uvjeren da mi na Nsokija računamo dosta ozbiljno već sad, bilo na osmici ili lijevom krilu, jedna pozicija je njegova.
    A druga, ona koju on neće igrati... tu očekujem, ako uđemo u LP, neku baš igračinu.
  • NoSkillan
    483
    duboke isprike, radim od 15 a tamo je prije 3 sata objavljeno pa nisam vidio, nego je ovaj sad reko i onda sam napiso
  • shameless86
    2.2k
    ma procitao gazda na zoni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.