• Ivanmtk
    1.9k
    Boban se kocka po pitanju golmana. Za sad ga karta ide, iako je protiv Thuna bilo jako rubno. Daj Bože da se nastavi tako protiv Vikinga.
  • Crni86
    23.6k
    svaka cast Kahlini na svemu, ali dovest golmana kojem je u 34. godini vrh MLS mi nije rang dinama sori. Pogotovo kad mu se pogleda karijera prije MLS-a.

Druga stvar mislim da opet je velika razlika da li igras europu, pa i te grcke, danske lige gdje opet dolaze igraci u koliko tolikom naponu snaga nego mls gdje opet igraci odlaze uzet lovu pred kraj karijere.

Treca stvar, jako je velika razlika u kakvoj ekipi igras. Pa eto recimo golman dinama ima mozda 2 udarca po utakmici. I realno uci ce neki brutalni sutevi i zeznut ce mu postotak. Po ovoj tvoj statistici je Kahlina bolji golman i od Livakovica :sweat: mislim da sam sa time sve reko.

Ozbiljna je razlika u direktno spriječenim golovima i u obranama po utakmici, naravno da sve ovisi i o klubu i obrani, ali nije da nisu u pravu oni koji danas kažu: Kahlina je bolji golman od Kotarskog, barem ako gledamo ovo.Mulec86

Ovdje si naveo dvije stvari koje se meduosbno pobijaju. Kao vazna je liga i ekipa u kojoj branis i sigurno dosta utjecu, ali Kahlina je bolji.

Ljudi moji da dovodimo osmicu,sesticu ili krilo koje je redovito igralo u paoku i kopenhagenu, koje je bilo u sastavu repke na SP ovdje bi se svrsavalo, gradio bi se kip bobanu i sl. A vi tog decka usporedujete s golmanima kojima je vrh HNL (Zelenika i Labrovic), MLS (Kahlina)
  • Boycie
    4.3k
    Ak bu obrana na nivou, na gol može stat i Ivković.
    Suprotno našim željama, Livijeva je ovog trena još jedan transfer i iskorak u ligu petice.
    Za PO, jedino logično riješenje je Neva, zato mu treba dat podršku.
  • fakin
    5.7k
    Mozda se ceka hocemo li igrati ligu prvaka ili europsku pa ako prođemo norvezane dođe par perverznih pojačanja za ligu prvaka, a ako ispadnemo ostane ova ekipa
  • Zagi
    18.7k
    Golmanu prije Livija smo izmijenjali 9/10 igrača ispred njega i nije nimalo pomoglo.
    Jedino kaj je stvarno pomoglo je bila promjena golmana.

Taj argument smo slušali dvije sezone i niti u jednom trenutku nije bio točan.
    Ajmo ne sve ispočetka.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Ak bu obrana na nivou, na gol može stat i Ivković.Boycie

A je, da, pa nemamo u obrani Nestu, Maldinija i Ramosa, a i ne igramo protiv Donje Stubice pa da nam ovi u 2 utakmice neće stvoriti minimalno 7, 8 šansi gdje golman mora konkretno reagirati.
    Kako je, tako je, sve i da potpiše novi golman u roku pol sata, neće braniti protiv Vikinga. Molimo Boga kako nam neće stvoriti previše šansi i da će Nevistić barem obraniti ono što mora obraniti.
  • purger39
    178
    Neva, uz tebe smo!!!

Tko dođe, dođe... Ali u ovom trenu je najvažnije stati iza Neve i njega pozdraviti najjačim pljeskom kod predstavljanja...
  • NitkoBitan
    38.1k
    stati iza Neve i njega pozdraviti najjačim pljeskom kod predstavljanjapurger39

Neki ce ga i ovako docekat...

200w.webp
  • Kujtim Shalla
    11k
    imaš 10 pokušaja, nećeš nikad pogodit:joke:
  • Mi smo uz tebe
    167
    Ako dovedemo Kotarskog do ponedjeljka hoće li on imati pravo nastupati u playoffu?
  • fakin
    5.7k
    Nece sigurno nitko ozbiljan dovesti u ponedjeljak golmana i u utorak ga staviti u prvu momčad
  • Papastrumf
    23.9k

Neće jer je već nastupio u kvalifikacijama za drugi klub.
  • Noel
    23.5k
    Jučer si nas obradovao i rekao da stižeKujtim Shalla

Morao sam malo umiriti pobješnjeli puk.

Ja i dalje vjerujem da dolazi. Pa ćemo vidjet jel..
  • Droljo
    30.9k
    Još uvijek deremo po golmanima. Hardcore smo total
  • GOAT
    9k
    Ali u ovom trenu je najvažnije stati iza Neve i njega pozdraviti najjačim pljeskom kod predstavljanja...purger39

Nema potrebe. Covjeka smo redovno hejtali, trazili prodaju i govorili da Znuderl treba stati na gol, zakucan je na klupu s razlogom ali sad kad nam je gusto onda mu trebamo davati pretjeranu fejk podrsku?

Profesionalac je, pod ugovorm i neka odradi svoj posao za koji je placen i amen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.