• vlatkomarkovic
    3.8k

Fala dečki, još jedan + u knjižici. Po meni drugi najbolji nas golman, s obzirom na cijenu, godine i sve. Super rijesenje. Definitvno podržavam Kotarskog.
  • Plava balada
    319

Teški Groundhog day. Zanima me koliko puta se napisalo da se predugo odužilo ovo s Livijem. Jedva čekam da završi saga oko čuvara mreže.
    Daj Bože da u playoffu Neva bude donekle na razini proljeća sezone 23/24 pa da sve prođe s minimalnim posljedicama, iako se nadam da će ostatak ekipe ipak biti ključan za to predstavom na terenu.
  • uunniiqq
    0
    Tek nedavno sam se pridruzio zoni i vec mogu zakljucit da ili pecas ili se moras suocit s realnoscu kao sto @Paggini kaze
  • deki87
    173
    van der Sar je došao u United sa 35 i bio na golu 6 godina. Mogao bi tako i Kahlina kod nas ali mislim da je Kotarski bolja opcija ako već Livi neće doći
  • austrijanac
    12.8k
    Pađini brate psihijatre izdrzi
    Pomiris se da nista od Livija i sve je lakse u zivotu.

Bolje da pogadamo sastav za sutra nego ovdje lagat samog sebe da Livi umire od ljubavi za nama pa da ce se odrec par miliona kroz par godina.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Nema golmana da ne kiksa, kiksaju i alisson i curtoa i neuer di nece kotarski neva filipovic, ja ne znam sta je vama pa idjete sad gledat ko je kiksa. Kotarski je jedno vrijeme se gura u repki prije Livija, kad ovaj nije branio. Sigurno odlican golman za nas, bolje od toga mi ne moremo dovest.
  • ElDorado
    13.2k
    ja nisam nista vrijednosno rekao. Samo objasnio sta se desavalo a kadbi citao s razumijevanjem onda bi shvatio da je i Paggini napisao isto.
  • Kujtim Shalla
    11k
    https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-koebenhavn-vil-hente-tidligere-stjerne
    Evo kome se da da čita i prevodi.
    Ono što sam jučer napisao i sam ovdje . Jedina logika jedan od dva golmana koji su već bili kod njih . Izgleda sam bio u pravu
  • fatalerror
    90
    Ja mislim da je Kotarski patka za kebabđije da vide da imamo drugih opcija i da će Livi do registracije za PO biti naš.
  • hanibal
    156
    čini mi se da su ga angažirali kao kontak prema Livakoviću, gdje je on prema Livakoviću djelovao u ime Girone takav nekako......onda je nastala zavrzlama igra ne igra isto kao sad kod nas dolazi ne dolazi.....ponavljam kod Bare postoji neki uzorak koji sugerira da i jednoj i drugoj strani obećava nerealne stvari onda se to pretvara u trakavice
  • mlkaskic
    411
    Ako mi svi to još ponovimo 100 puta siguran sam da će se dogoditi… :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.