• Georginho
    732
    Kolektivna psihoza :lol:
  • hardek
    11.9k
    Ne znam šta mi je luđe, 20 stranica na fakinovo pecanje ili činjenica da niti jedan medij nije iskoristio Olivarijevu informaciju sa Kotarskim da izbaci još jedan generički članak o Dinamovim golmanima
  • Gradina
    318
    Otkad čitan Zonu ova tema nije bila ovako dosadna, mi cijelo ljeto tučemo u prazno i pričamo o pojačanjima, a na kraju se neće dovest više nikoga
    I dobro oće taj Rus stvarno doći za vikend, brat čeka na vizu kao da za GRU radi
  • Crni86
    23.6k
    iskoristili su ju da odmah izvjeste da je kotarski primio pacerski gol jucer
  • C@ptain Koons
    480
    posudba Livija u Gironuhanibal

Ako se ne varam mislim da je Bara postao njegov agent tek nakon Girone ali možda sam u krivu.
  • NKDZ86
    9.1k
    nakon ovolike sapunice, očekujem da neko preuzme odgovornost u klubu i kaže istinu u vezi Livija, šta je bilo, ko je kriv, ko je ispao đubre, itd. još su nam i novfci ostali kaj smo šparali za njega, uf!
  • NitkoBitan
    38.1k
    Koja je procedura za izvanredni clanski dan?
  • fakin
    5.7k
    članski dan najesen
  • rioda
    17.8k

Spamanje @Papastrumfovog inboxa sa zahtjevom za članski dan :sweat:
  • Noel
    23.5k
    Članski dan al moraju bit hamburgeri i čevapi..

Kakvi likovi, čuj to izvanredni članski dan..
  • IceMan
    4.4k
    Meni je ovo top, čak me malo čudi da ga Danci i žele dat na posudbu, prvog golmana…
  • scooniepenn
    7.2k

Necemo nazalost nikada saznati osim ako nam netko blizak njemu to ne otkrije. Ako se predomislio sada onda to nije OK od njega, koliko god ga obozavam. Sto je tu je sada, ali se nadam da nam se nece takve situacije u buducnosti dogadjati kod ovako vitalnih pitanja u ekipi.
  • fakin
    5.7k
    Čovjek je pola godine nakon svake tekme nosio sina do Sjevera da vidi i divi se onome sto vidi. Nije se on nista predomislio
  • NKDZ86
    9.1k
    je, sve to lepo zgleda, ali novčeki su novčeki, ne živi se od gledanja.
    sad će ga nosit negdje drugdje da vidi atmosferu.

jedina istina: uprave i igrači prolaze, ostajemo samo dinamo i mi!
  • Paggini
    95.2k
    Čovjek je pola godine nakon svake tekme nosio sina do Sjevera da vidi i divi se onome sto vidi. Nije se on nista predomisliofakin

hand-on-shoulder.png

Amigo, mislim da je vrijeme da se suočiš s realnošću
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.