• Noel
    23.5k
    Po ovoj statistici Kotarski je dobar golman samo ima problem sa spriječavanjem golova.
  • Paggini
    95.2k
    Kahlina je ozbiljan, ozbiljan golman. Jedini "minus" je što ima 34 godine pa ne možeš računati na njega dugoročno, kao što možeš sa Šemperom ili Kotarskim, pa i Livakovićem u manjoj mjeri. Ali bilo tko iz kvarteta "nije Livaković", odnosno kvarteta Šemper, Horkaš, Kahlina i Kotarski je dobar izbor za Dinamo, sa svojim manama i prednostima, ali sva četvorica su ozbiljni golmani i naši dinamovci.
  • Kujtim Shalla
    11k
    odakle si izvukao statistiku, ako je ovo za Livakovića iz HNL ajmo se uozbiljiti . A jedino tu si i mogao izvući stats .
  • Kujtim Shalla
    11k
    i jedini koji je igrao europska natjecanja u nikad gorem Kopenhagenu koji je bio u raspadajućem stanju . Kad potpisuje Livi buy the way? Jučer si nas obradovao i rekao da stiže
  • Keyser Soze
    20.5k
    Boban je na članskom danu rekao da potpisujemo igrače bez odštete jer štedimo za Livakovića, šteta što se cijelo ljeto potratilo na to. Ako je ikako moguće, ja bi te novce koji su prvo bili namjenjeni za Livakovića uložio u neko ekstra krilo.
  • Mulec86
    520

Sve su ligaške informacije dostupne u aplikaciji zbog najvećeg broja utakmica
  • Kujtim Shalla
    11k
    sve stoji ali oba jadna HNL u kojoj smo ruku na srce Real Madrid za sve ostale je teško usporedva sa primjera radi grčkom, danskom gdje ima jako puno pretendenata na naslov i gdje nemaš sva udarca po golu . A statistika je kurva
    Nego ajmo polako , ovdje još ništa nema za Kotarskog osim prenešenog članka iz sportskih novosti
  • Jos-Optimus
    12.6k
    Ne mogu vjerovati da postoje ljudi kojima Kotarski nije dovoljno dobar za Dinamo, pa frajer je zvijer s jednom lošijom epizodom. Također, još se potiho nadam Liviju i jedino gdje se ne slažem s kolegom @Paggini je da je zapelo oko njegovih uvjeta, ali jbg, mišljenje je kao šupak pa ga imam i ja, pravo ili krivo
  • Mulec86
    520
    Vrijedi to za HNL slažem se naravno, ali Charllote je sedmi u svojoj ligi isto ko i Kopenhagen. Nisam nezadovoljan niti tvrdim da je Kotarski rupa, ali u grupi navedenih hrvatskih kandidata mi nije najbolja opcija. To su sve ozbiljni golmani i nose svoje kvalitete no mišljenja sam da je Kahlina bolji izbor.
  • Kujtim Shalla
    11k
    kahlina je rješenje sad ,za play off ali nikako dugoročno. Kotarski je dugoročno rješenje , koje nam daj stabilitet na duge staze
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Vidim da se govori jako puno o kiksevima Kotarskog.

Evo i Index je izbacio situaciju od sinoć:

https://www.index.hr/sport/clanak/video-kotarski-primio-gol-iz-slobodnjaka-pored-autcrte/2823234.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

I to sve začinio sa "DOMINIK Kotarski (26) uskoro bi trebao postati novi golman Dinama.".

Inače, ovakav sličan gol, s golmanske strane rekao bih identičan je primio Livaković protiv Gane, pa nisam vidio nigdje naslove "Livaković opet kiksao zakopan na crti" nakon naše utakmice.

Ponašamo se kao da je Livaković indijski bog Durga sa 10 ruku pa mu je nemoguće zabiti gol, a zapravo je linijski golman koji je isto tako sklon kiksevima, ali se oslanja na svoj fenomenalan refleks koji ga u dosta tih situacija izvlači. Pada mi na pamet par utakmica Dinama u zadnjih par godina gdje je imao vrhunsku i dosta tešku refleksnu obranu za koju ne bi bilo potrebe da je izletio i pokupio tu loptu sa pet metara četiri sekunde ranije.

Zato je Livaković, uz slabu igru nogom i bio izvan najvećih pet liga skoro cijelu svoju karijeru. Da se ne lažemo, bio je na velikoj sceni deset godina, igrao Lige prvaka, europske utakmice, imao vrhunske turnire sa reprezentacijom i da se niti jedan Lens, Frankfurt, West Ham, Lazio ili Betis nije sjetio istresti 10 milja za njega.
  • Paggini
    95.2k
    je da je zapelo oko njegovih uvjeta, ali jbg, mišljenje je kao šupak pa ga imam i ja, pravo ili krivoJos-Optimus

A kažem, meni je to jedino smisleno jer ne vidim svemir di bi mi čekali Fenera toliko dugo i jebali se s njima a da nismo sve dogovorili s Livijem, a isto tako ne vidim svemir gdje bi Boban pristao na ugovor od 5 godina na cifre 1.5 - 2m. Tako da jedina opcija ostaje da je bilo dogovoreno, pa promijenjeno. Ali kažem, pričam iz guzice zaključujući iz nepotpunih informacija.
  • Jos-Optimus
    12.6k
    ma naravno...na kraju dana cu biti presretan i ako nam dođe Kotarski jer je golmančina
  • Mr Anderson
    21.4k
    Kahlina, Zelenika, Labrović, Šemper, Letica...jeli ima još koji pokemon da je spomenut ko rješenje dok ne dođe Livaković? Čudi me da nitko Ivušića nije spomenuo. Svatko može danas ozbiljno pisati o nogometu. Umjesto da čitam kakvu knjigu u hladovini, čitam temu transferi-rasprave, super štivo uz šum mora. Preporučujem.
    Najjači je ipak naš dežurni mikimaus koji u 10 postova tvrdi kako je Boban prek Olivarija pustio patku za Kotarskog da sjebe Turčine u pregovorima.
  • vjeko1701
    28k
    Nabijem na kuracJurki

Jel ti nisam neki dan dao upozorenje za ovakvo izražavanje. Pa daj stani na loptu s tim.

Najjači je ipak naš dežurni mikimausMr Anderson

A sad će se stat i sa osobnim napadima,.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.