• Thor
    3.5k
    Steta. Bravo decki na trudu i htjenju! Svaka cast! :love:
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Momci su pali, ali pali Dinamovski. Svaka cast, bolja su momcad od Ajaxa.

A Boshkov nakon sezone druge momcadi mogao bi biti na vratima orve momcadi
  • ElDorado
    13k
    Ovog Radića nitko ne spominje kao nadu meni on najbolje krilo. Urodjena brzina. A on je samo 17 godina!!! Njega treba pametno odgajati. Strasan potencijal
  • joesimunic
    289
    Pitanje od mene koji nisam uspio pogledati, kakav je bio mali Nekić, znam da se priča da je potencijal, a i najmlađi na terenu je bio s 16 godina
  • Georg Koch
    8.1k
    Uz razvikanog Jonu, Kresu i Bozhova, meni su Radnic kao desni stoper i mali Radic kao desno krilo itekako zanimljivi.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Pa stvarno, da nitko ne moze napisat rezultat
  • marcio amoroso
    52.8k
    Dečkima se nema šta prigovoriti. Odigrali su vrhunsko finale. Šteta što ih nije nagradilo. Imamo baš puno potencijala u juniorima i Dinamu 2.
  • Noel
    23.1k
    Šteta za manjak hladnokrvnosti u realizaciji, Ajax je danas bio bolji u tom segmentu. Balans između želje i volje i hladnokrvnosti na terenu je teško ukomponirat. Dečkima dobra škola i lekcija za dalje. Bravo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.