Mladen Ramljak ne samo da je kao Dinamov igrač bio onaj pravi, neizlječivi dinamovac, nego i nakon što je otišao iz Dinama, kao da se stalno brinuo o Dinamu. Jednom kad se vratio iz Rotterdama bili smo na večeri u Okrugljaku, i oduljilo se to do dva-tri ujutro. Vozi on mene doma i predloži: ‘Ajmo malo obići stadion, nedostaje mi Maksimir!. ‘Zar si lud, pa tri sata su, što ćeš sad tamo?’, uzvratio sam mu, ali on nije odustao. Došli smo do stadiona u gluho doba noći i zatekli sve kapije zatvorene, nije se moglo unutra. On me tada odvezao doma, a sutradan kad smo se našli, nije izdržao da se ne pohvali. Naime, Mladen se tu noć ipak vratio do maksimirskog stadiona, preskočio ogradu i prošetao ispod tribina, do svlačionica. Kazao mi je: ‘Htio sam samo malo opet udahnuti miris Maksimira’. Toliko je bio lud za Dinamom.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.