• Mihaljević
    15k
    Jona Benkotić
    Dizajn-bez-naslova.png
    Ne trebaš biti puno pametan da vidiš da je ovo svjetska klasa od igrača, ne daj Bože ozljeda, Jona je kroz par godina jedan od najboljih veznih svijeta.
  • sR9ele
    13
    Jel se zna kad su danas tekme za 3. i 5.mjesto?
  • Bosskovitz
    21.3k

U 8:30 za sedmo će mjesto igrati Club Brugge i Bologna, kao i Juventus te Athletic Bilbao za peto mjesto. U 10:30 održat će se meč za treće mjesto - za broncu će se boriti Benfica i Hajduk, a veliko finale na redu je u 18:30.
  • Batigol
    197
    Benfica-Hajduk...dva bratska kluba...
  • dd29
    980
    Čekaj, jel to 4 dana zaredom igraju?
    Šta nije to malo pretjerano, pogotovo po ovim vrućinama. Igra se 80 minuta, to je praktički cijela utakmica. Jel to ekipe povedu po 30-ak igrača pa ih rotiraju ili ima igrača koji igraju sva 4 dana?
  • VještacZG
    26
    mene je baš danas začudilo to da je Club Brugge jučer igrao zadnju tekmu oko 8 navečer i danas je igrao ponovno u 8 ujutro znači niti 12 sati između punih utakmica, malo čudno napravljeno...
  • Sajla
    22.7k
    Čekaj, jel to 4 dana zaredom igraju?dd29

da, već godinama je takav format, ništa novog. ovo je turnir, a ne službeno natjecanje ili prvenstvo, a sudionici pravila znaju unaprijed i tome se mogu prilagoditi. zato broj zamjena i nije ograničen pa u jednoj utakmici promjene i po 10 igrača.
  • mokoxax468
    1.7k
    Zna se rezultati ostale tri utakmice od jutros?
  • crophantom
    6.3k
    znam da su tovari uzeli 3. Mjesto.
    Utakmica 1:1, uzeli na penale.
  • FazeN
    7.7k
    Zna se rezultati ostale tri utakmice od jutros?mokoxax468

Utakmica za 7. mjesto:
    Club Brugge 3 - 0 Bologna.

Utakmica za 5. mjesto:
    Bilbao 4 - 2 Juventus.

Utakmica za 3. mjesto
    Benfica 7 - 8 Hajduk. (Na penale)
  • FazeN
    7.7k
    Finale
    18:30
    Dinamo - Ajax.
    Ulaz na Maksimir je slobodan za sve navijače, od 17:30 se otvara.
    A prijenos je na Dinamo+ gdje program počinje od 18 sati, a gosti su Goran Vlaović i trener Mario Kovačević.
  • Gemišt86
    579
    Zena je prezadovoljna sa Bobanom. Kaze da osim sto sam poceo ic na stadion i kad nema utakmice (clanski dan), da sam sad poceo pratiti i "neke tamo klince". Uzelo me skroz ljudi... :rofl:
  • Vučko53
    324

Pa ovo je bas idealna prilika za povesti i ženu na utakmicu. Lijep dan, hladna cuga, zapad maksimira, sladoled poslije i di ces ljepse :)
  • Thor
    3.5k
    Ajmo decki,pametno i jako! :strong:
  • VještacZG
    26
    Kako igramo za sada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.