• skener
    9k
    Uoči utakmice Žalgiris je potpisao dva nova igrača, Gabriela Debeljuha i Anthonyja Kalika, hoće li itko od njih biti prijavljen za ove utakmice?

"Iskreno, ne znam. Imamo taj problem što moramo imati četiri lokalno trenirana i četiri klupski trenirana igrača, mi to nemamo i ne znam hoćemo li moći koga prijaviti. I koga da prijavim! Debeljuh je odradio jedan trening, Kalik je stigao u hotel, kažem, zbog zatvorenog prijelaznog roka mogao sam dovesti samo slobodne igrače, nisam mogao dovesti niti na posudbu. Nešto ću morati odlučiti, dobro ili loše, vidjet ćemo."
  • CerealKiller
    638
    Viking nema bolju ekipu ali jako je zajebano to što su oni vec na pola prvenstva. Sigurno su u boljem natjecateljskom ritmu i još je uzvrat kod njih na umjetnoj travi. Moramo ih doma baš razvaliti jer ćemo sigurno patiti na njihovom terenu
  • Benedikt
    267
    Težak ždrijeb, ali nadam se da igrači misle samo o Žalgirisu
  • hardek
    11.5k
    Screenshot-20260803-195758-Flashscore.jpg

Gle ovog predatora. 94 gol kontribucije u 96 utakmica
  • Masto
    2k
    životinja, na sofi nestvarno izgleda
  • ZG plavi 01
    518
    doveli pojacanje za lomit noge :rofl:
  • KtcGoat
    7k
    ja isto gledam i nis mi nije jasno, a prvi put cujem za lika
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Graf mu je u Sofi ogromniji od Rafaela Leaoa. Terminator!
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Mozes cijeli zivot bit ispodprosjecan nogometas i onda si naci klub i podneblje gdje ces konacno bit heroj ulice. To obicno bude neka vukojebina kao onaj Simic u Indoneziji, al eto zivot pise svakakve price.
  • Chempers
    1.4k
    Onaj Bodo iz 2022. je bio dosta jači od Vikingaemilperska

Zbog čega misliš to? Bodo je već tad imao neke respektabilne rezultate ali mislim da su tek nakon toga, te sezone napravili dodatni iskorak u ovo što su danas, a Viking je tom još boljem Bodu prošle sezone uzeo naslov i sad su poravnati nakon pola sezone. Zadnju međusobnu prije 4 mjeseca dobili 5-0. Ako i je neka razlika teško da je velika.
  • emilperska
    17.7k

Viking je uzeo naslov jer je Bodu Europa potrajala 2 mj duze od planiranog i nisu se snašli u tom ritmu. A Viking je imao Leicester/Thun/NK Zagreb sezonu.
  • emilperska
    17.7k

Ovaj je rođen u Rijeci 92' godine. Roditelji otišli iz Rijeke 93.
    Siguran sam da ce se iskopati neka prica. Mozda ima i veze s ratom.
  • Krizy
    74.6k
    Definitivno je Bodø/Glimt već tada bio jači nego današnji Viking.

Samo par mjeseci prije utakmice s Dinamom igrali su četvrtfinale Konferencijske lige. U skupini imali po pobjedu i remi protiv Zorye, CSKA Sofije i Rome (6:1), zatim izbacili Celtic s dvije pobjede (ukupno 5:1) te Alkmaar (4:3 nakon produžetaka). Ispali od Rome iako su prvu utakmicu dobili.
  • Chempers
    1.4k

Ne znam baš može li se to tako nazvati kad su i ove sezone nakon pola prvenstva na -1 i utakmicu manje. Mene je taj Viking odmah podsjetio na Bodo iz 2022, ne u smislu da će i oni sad napraviti sve što je Bodo kasnije nego upravo na trenutnu kvalitetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.