• by-tor
    560
    Ak do onda riješimo Livija i ak Stojke ne pobere crveni, prolazimo
  • Guinness
    3.4k
    Kako se volimo busat u prsa da smo kraljevi kvalifikacija, a tu se nariče za jebenim Vikingom već 7 stranica koji je odigrao 70ak utakmica u Europi u cijeloj svojoj povijesti…
  • mosad
    2.8k
    I europska liga je za ljude...
  • ElDorado
    12.9k
    hm ovo kruzenje ide malo prema nama
  • emilperska
    17.6k
    Kao i uvijek, istina je negdje u sredini - između ovih tvrdnji da je Viking "plitak potok" i ovih da su favoriti protiv nas/ da smo dobili najgori ždrijeb i slično.Crusades

Bravo!

Od kad je AEK postao nositelj, kada makneš Celje (koje možda ni ne uđe u play off), ovo sve ostalo stane u par deka sigurno.

Generalno mislim da se svi slažemo da smo 2.pretkolo prošli lošije od nekog prosječno očekivanog ždrijeba, 3.pretkolo nam je dalo kako god završilo dosta lakšeg protivnika (prije 3 godine u ovoj fazi smo dobili AEK), a 4.pretkolo je taman. Bolje ni gore puno od ovog nije moglo.
  • Paggini
    94k
    Bravo!emilperska

gle ova dva najbolja prijatelja odjednom
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Slažem se da je ovo negdje u sredini ždrijeb, najveći problem je sto se radi o nepoznanici…. Pravu snagu ćemo vidjeti na terenu…..
  • Mr Anderson
    21.2k

Iz kluba kažu da je Dinamo favorit i da su dobili težak ždrijeb, zadovoljni su da igraju prvu u gostima.
    Taj neki novinar kaže da iako je težak ždrijeb da nas Viking može u dvije utakmice izbaciti ako budu kompletni. Također podsjeća ono što sam već danas napisao da smo od 2015. izbacili 4 norveška predstavnika u kvalifikacijama.
  • Paggini
    94k
    "We are really looking forward to this opportunity. In a playoff matchup like this, there is always a fair chance of advancing.

It will most likely be Dinamo Zagreb, and they are an experienced and tough opponent that Bodø/Glimt has failed against in the past. We like to talk about cauldrons of fire, but the cauldron down in Zagreb is one of the most intense atmospheres you can play in. It’s going to be wild," says Jesper Mathisen.

Evo, spomenuli su i atmosferu Maksimira, što mi je drago, očito smo i po tome poznati u Europi, samo ne znaju da je paklena atmosfera vjerojatno i na travnjaku s obzirom da će biti tisuću stupnjeva
  • Filip85
    1.5k
    s obzirom da će biti tisuću stupnjevaPaggini

Ne mora nužno, za 15-16 dana je tekma, može doći do osvježenja.
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Idealna šansa da napunimo stadion u ljetnom periodu pred kraj godišnjih i uz grotlo Maksimira utabamo put u novu Ligu prvaka.

Znači očekujem zahlađenje, nevrijeme, 15 stupnjeva i kišu koja lije nemilo na nas 7456 koji smo na tribinama.
  • über alles
    3k
    Iskreno rade sam za kisu ,nego za ovo kaj je sad u zg.
  • Filip85
    1.5k
    Jučer buraz bio na Plesmu u ribičiji, kasnije u Novskoj - na mobu mu osjet temperature pokazao 40 ! Veli kad se vratio u Zg na "samo" 35 da mu je bilo super :lol:
  • Filip Međimurje
    1.6k

Meni je najzanimljivije da ljudi to cijelo vrijeme gledaju kao neki “cheat sheet”. Po tome znači da klub ako stavi umjetnu travu je za 50% jači zato što dok svi igraju kod njega im je nezgodno, a dok dođu nekome u goste gdje je normalna trava, onda su iovako već naviknuti jer većina igra na normalnoj travi.

Jel netko prišapnuo već našoj upravi taj trik? Mi se tu mučimo s transferima, kreditima, ratama, a najjednostavnije za pojačati momčad je staviti umjetnu travu.

Također igram na svakakvim terenima i ok, naravno da se treba naviknuti, ali kao da se ne gleda i druga strana. Oni kao da su jebeni kameleoni, a mi bokci se nemremo prilagoditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.