• emilperska
    17.6k
    Sopić svojim igračima prikazuje upise sa Zone i galvanizira ih činjenicom da svi pričaju o Vikingu, a nitko o Žalgirisu.
  • Filip B
    424

Decki, ne ulazim u to kakvi ste vi nogometasi, ali garantiram vam da niste u pravu.

Ja kad igram tenis gledam da jednom dvaput godisnje naspanam neki krnji reket od heada, Djokovic u jednom mecu promijeni tri najbolja reketa u povijesti tenisa, jer osjeti da nes ne valja. Ja dva put godisnje na svom autu balansiram gume i vozim, Verstapen zna kad mu prednja desna guma ima 0.2% gripa manje u jednom treningu i nije zadovoljan. Tako i profesionalni nogometasi osjete razliku u podlozi koju vas dva ili ja pojma nemamo.
  • crophantom
    6k
    Nakon podneva me brino Viking, a sad vidim da je Joža Paušić doveo Kalika u Žalgiris, recite mi molim vas da nema pravo nastupa.
  • Jurki
    27.2k
    daj me nemoj zajebavat da bumo opet morali gledati tu smrdljivu tovarsku njušku.
  • Jurki
    27.2k
    nemam rijeci.
    Zapravo imam.. treba im stisnut petardu.. i tom seronji jos nabit kompleksa.
  • crophantom
    6k
    ma nemre imat pravo nastupa protiv nas ak su ga tek danas doveli.
    Ali mi je fora taj putujući cirkus Sope i Jože.
    Reko bi da dofuraju i Krizmanića i Banića i cijeli set pokemona je kompletiran

Edit: prsti mi otpali dao Bog da, zaboravio sam Kikija Lovrića
  • Jurki
    27.2k
    Reko bi da dofuraju i Krizmanića i Banića i cijeli set pokemona je kompletirancrophantom

Bilo kuda, tovarski isprdki svuda.
  • Niko1986
    8.1k
    Mogli su ga registrirati ranije pa danas službeno predstaviti.
  • crophantom
    6k
    u tom slučaju, jadna nam majka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.