• Paggini
    94k
    Al btw, jel netko tko zna to malo bolje - kako se toliko teško pripremiti za umjetnu travu? Šta nemamo neke terene ili podloge gdje možemo trenirati barem tjedan dva? Jel postoje neke različite vrste umjetne trave ili nešto? Mislim, glupo mi je da u 2026. još uvijek strahujemo od podloge koja bi nam teoretski trebala biti dostupna za barem neko kakvo takvo uigravanje?
  • Filip 91
    2.5k
    Ako Dinamo ispadne od Zalgirisa igra protiv pobjednika Besiktas - Hradec Kralove.
  • Draž
    1.9k
    Šta nemamo neke terene ili podloge gdje možemo trenirati barem tjedan dva?Paggini

Pa imamo teren broj 7, onaj "Mišov".
    Inače, ogromna je razlika između prave i umjetne. Umjetna trava je tvrđa bez obzira na kvalitetu i antistres podlogu, lopta čudnije odskače, da ne spominjem uklizavanje i proklizavanje... baš se teško prilagoditi i nije čudo da ju nogometaši ne vole.
  • Keyser Soze
    20.5k
    Koje je tvoje mišljenje o Vikingu?
  • Archangel
    197
    Teško da bu Topič i Hoxha bili dovoljni. A i Zajc je prespor
  • Jurki
    27.2k
    Meni prvo pada na pamet koefDiddyGuela

U sezoni 24/25 smo u ligi prvaka skupili 11 bodova i koef 14.000 a prosle sezone smo u El skupili 10 bodova i 7500 koef.
    O konkurentnosti je badava pricati prije nego kaj vidimo zdrijeb.
    Nama je bitnije za pocetak imati kontinuitet nastupa u ligi prvaka.
  • Laugreano
    5.9k
    Izvukli smo ekipu koja 25% golova zabija iz prekida.
  • Archangel
    197
    Bude Dinamo doveo Ćorluku kao trenera za prekide i sve će biti tip top :D
  • Krizy
    74.5k
    U posljednjih 20 godina Vikingu je ovo tek četvrti put da je izborio europske kvalifikacije. Nemaju europskog iskustva i to je velika prednost jedne momčadi kao što je Dinamo. Pogotovo u play-offu Lige prvaka. Ali idemo prvo riješiti Žalgiris.

2020./21. - EL - 2. pretkolo
    Aberdeen 0:2

2022./23. - KL - 2. i 3. pretkolo te play-off
    Sparta Prag 0:0, 2:1
    Sligo 5:1, 0:1
    FCSB 2:1, 1:3

2025./26. - KL - 2. i 3. pretkolo
    Koper 7:0, 5:3
    Basaksehir 1:3, 1:1

2026./27. - LP - play-off
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Nista strasno, tranzicijska momcad koja vecinom ide kroz lijevu stranu. Igraju dosta visoki presing kaj im moze biti prednost a i slabost. Obrambena tranzicija im je spora.

Evo jedan dio analize koju sam sklepao na brzinu s aiom i statsima.

Protiv Vikinga se igra tako da se ostane kompaktan u sredini, da se ne dopusti lako osvajanje lopte u srednjoj trećini i da se pritisne njihova desna strana. U trenutku osvajanja lopte treba ići odmah i direktno jer im rekonstrukcija bloka traje predugo. Ono što ne funkcionira protiv njih je strpljiva igra sa širine i ubacivanja, jer su u zraku i u zatvaranju bokova pouzdani. Prolazi im se kroz sredinu, vožnjom, i to brzo.
  • Jurki
    27.2k
    Prolazi im se kroz sredinu, vožnjom, i to brzo

da se pritisne njihova desna

Orša liked this.
  • Filip85
    1.5k
    A iskreno otkad su ukinuli gol u gostima ne znam koliko je igranje druge u gostima nedostatak (ili prednost).
  • Frizura Robija M
    717
    A kaj oni kažu kolko su sretni kaj su izvukli dinamo?
  • Facke
    8.6k

Ja kad cujem "umjetna trava" , i da je teske na tomu igrati s strane trenera ili igraca dojde mi da se spovracam. Dinamo ima pomocne terene de je pogodi kaj? Umjetna trava! Te su profesionalni nogometasi i treneri teri su vec igrali hrpu utakmic i na normalne i na umetne trave. A kraj nasega stadiona imas teren s umjetnu travu de se bez problema mores pripremiti.

Ja osobne igram vec 26 let nogometa na sikakvi tereni a razlika , bar mene, izmedu umetne trave i normalnoga travnjaka mi je 0. Isti mi je kurac. Igras nogomet. Onda igras na terenu kakuv god da je i priviknes se. Mene osobne je jos pune lepse igrati na umetnem terenu v tih nizih liga. El su neki travnjaki tulke losi da je krumpiriste v Gorice Bernabeu za te.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.