• Paggini
    100k
    I adidas je imao teksturu, nije samo običan sticker. Vjerojatno je zajeb bio na termo preši, tamo moraš vrhunski složiti i temperaturu i pritisak i vrijeme hlađenja, ili termo ljepilo nije bilo dobro. — badjibadara

Ne znam baš, nosio sam neki dan onaj Petković slobodnjak protiv Rijeke crni, par dana prije onaj Petković crveni iz penala protiv Istre svjetlo plavi, oba imaju bezveze stickere u usporedbi s ovim. Dok recimo onaj Sučić na poljudu za 3:1 crni ima fantastičnu teksturu malog d.

Slike, usporedbe radi:

NMh7Cw6.png

9qJjico.png

SerZcsn.png

EDIT: Vidim da sam se krivo izrazio, kvaliteta izrade grbova je eonima ispred adidasa, print je ok u svakom slučaju bio s adidasom i sa svakim dresom kojeg imam, ništa se ne odljepljuje ni nakon xy godina.
  • badjibadara
    10.8k
    Na ove sam mislio adidas sa reljefom, naoko odlični, ali ekipa se dosta žalila, odljepljivali su se:

37994177_2196143967126023_3518346026727505920_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx2048x1365&ctp=s2048x1365&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=mbHlg2u_ogEQ7kNvwHmGKBr&_nc_oc=AdrntkUTfbH6ET9-I9WZhkhs-Nb-iu-qb8PzCxo7dq6nk27J5JeXRUBbZBoCyEHyUD4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=HaNl-kii33fvSCdK15EGMw&_nc_ss=7b289&oh=00_AQE3EVTTIMxFC4uf1fwnS00G419BtYjQc_lj4FJoRRBNXg&oe=6A92A4CC

Nakon ovih znali su sfušati, stavljali vjerojatnije jeftiniji dtf monokromatske umjesto silikonskih.
    Na tom Petković crnom mi je i sam grb na sasvim krivoj poziciji, tako da su i to uspjeli sjebat.

Castore radi definitivno bolji posao po tom pitanju.
  • Paggini
    100k
    Na ove sam mislio adidas sa reljefom, naoko odlični, ali ekipa se dosta žalila, odljepljivali su se: — badjibadara

Da, sjetio sam se sad da moj plavi s bijelim crtama iz 2019. ima taj reljefni grb da, nisam uopće ubrao da su mijenjali kroz godine. Dosta bizarno sve skupa
  • marcio amoroso
    54.3k
    Sad sam bio kratko u shopu i bijeli dres izgleda puno puno bolje nego na slikama.
  • Crusades
    26.1k
    jel ti fali "nego" na slikama ili fkt je bolji na slikama?
  • marcio amoroso
    54.3k

Fali nego. :grin:
    Editirao sam
  • Paggini
    100k
    Fali nego. :grin: — marcio amoroso

Trznuo si pola foruma...
  • jedan u nizu
    20.1k
    I opet nema slike uzivo.

Pa đe će ti duša crni marcio ....
  • marcio amoroso
    54.3k

Nije Marcio za slikanja. Stara škola.
  • Bosskovitz
    21.5k

Ovaj gostujući dres također ima potpuno drugačiju teksturu materijala od domaćeg i trećeg, uživo se baš dobro vidi. Dojma sam da je prozračniji.
  • badjibadara
    10.8k
    Ima neki posebni razlog zašto prvi i treći dres nemaju tu istu, prozračniju teksturu?
  • modri-kibic
    2.2k
    Tko pati za adidasom u 11teamsport u Sv. Heleni ima dosta opreme koja se prodaje. Većinom su brojevi S, 2xl i 3xl. Ali da se pronaći još nešto u normalnim veličinama. Ja sam uzeo crne hlačice.

IMG-20260730-WA0008.jpg

Edit: ima i plavi dres i hlačice. Cijene od 7e do 40e
  • Oriens
    121
    Bok, ljudi.
    Prije točno 4 dana kupila sam novi dres, opran je na ruke i nošen na utakmici protiv Thuna. Jutros ga ubacim u veš mašinu na 30° kako i stoji na uputama za pranje i iz veš mašine iziđe uništen. Nekad dresove perem na ruke, nekad u veš mašini ako nemam vremena drugačije, nikad se niti jedan nije uništio. Imam još 3 castoreova dresa i nikad problema s pranjem nije bilo. Da mi se to dogodilo s nekom brzveznom majicom od 10 eura ne bih se puno žalila, ali dresa plaćenog skoro 100 eura ne očekujem ovo. Jel ima smisla slati mail podršci i žalit se, nosit danas u fan shop radit reklamaciju? Sjećam se da su prošlih sezona ljudi imali problema s odlijepljenim grbovima, ali ne znam jel netko imao baš ovakav problem.

[img]http://20260731-100511.jpg
  • marcio amoroso
    54.3k

Odnesi u shop i reklamiraj.
  • Crni86
    25k
    Ja sam uzeo dres u shopu i vec je bio ovako naboran.

Vratio sam ga i otvarali su pred menom dresove dok nisu nasli koji nije bio ovako izboran. Ostale su samo pospremili nazad u vrecice. Tocno ovakvi nabori su bili i tocno na tom dijelu dresa. Samo za heads up jer ocito nije samo jedna greska vec je moguce u cijeloj seriji neka greska

Update. Evo i slike
    97bd82d5-d378-426b-83ea-5c28cbf215ad.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.