• Denle
    614
    Mene gostujuci dosta podsjeca na dres Srbije i Crne Gore iz 2006

Screenshot-2026-07-31-at-11-51-32.png
  • prefontaine
    10.3k
    Svatko vidi ono što želi vidjeti.
  • Paggini
    93.6k
    Svatko vidi ono što želi vidjeti.prefontaine

Srpski dres iz 2003. za drugi dres, srpska zastava i gej boje na šestinskom uzorku.

Samo slijepi ne vide
  • NKDZ86
    9k
    vidi se otisak, dok je neko favbet printo nekaj je sj...
  • Denle
    614
    Svatko vidi ono što želi vidjeti.prefontaine

Nije bilo namijenjeno kao nesto negativno, al bome ciljas jako nisko ovom insinuacijom
  • prefontaine
    10.3k
    Ljudino, objavio si na Zoni četnički dres od prije 20 godina, pišući da te naš novi podsjeća na taj, a onda meni inputiraš da ciljam nisko?!

Duboko bih se trebao zamisliti da se sjetim svih garnitura dresova Hrvatske iz 2006. godine, a kamo li jebene Srbije. I Crne Gore.
  • Denle
    614
    Da, ciljas nisko, majstore. Pun si predrasuda. Taj dres Srbije i Crne Gore mi je ostao u sjecanju jer su ga nosili kad ih je Argentina razbila 6:0 na svjetskom prvenstvu 2006. i jer im se drzala raspala nedugo nakon toga.

Ako ista, u lijepom sjecanju je ostao.

Stvarno nije tesko vidjeti zasto sam usporedio dizajn, a jedino o cemu se ti trebas duboko zamisliti zasto te rijec "Srpski" toliko triggera u godini Gospodnjoj 2026.

Screenshot-2026-07-31-at-12-10-46.png
  • badjibadara
    10.3k
    Vjerojatno je zajeb bio na termo preši, tamo moraš vrhunski složiti i temperaturu i pritisak i vrijeme hlađenjabadjibadara

vidi se otisak, dok je neko favbet printo nekaj je sj...NKDZ86

Ili previsoka temperatura na preši, ili predugo pod prešom. Pamuku nebi bilo ništa, ovo se deformiralo i sjebeš dres od 100EUR za čas.
  • petkove škarice
    244
    u kojem shopu ste uzimali dresove?
  • Oriens
    121
    znači identična greška na dresu... i te što su vraćali u vrećice će lijepo prodat drugima ako ljudi ne skuže?
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Nitko ništa.
    Nitko doslovno aposlutno ništa.

Netko na zoni: “Dres me odmah sjetio na davnu 2006. godinu kad je raspala država Srbija i Crna Gora izgubila na Svjetskom prvenstvu 6:0 od Argentine.”

Mene je dres odmah sjetio na Bošnjakovu razbijenu glavu u Zadru, šokantno vjerujem, ali da, na DINAMOV dres nekoć, na DINAMOVOG igrača i utakmicu, a ne na nekakve random dresove random izmišljenih država.

Jebote i onda se ekipa ljuti na ovom forumu kad im se kaže da su opterećeni tovarima, Srbima i pederima.
  • Eduardo
    30.2k
    Mene gostujuci dosta podsjeca na dres Srbije i Crne Gore iz 2006Denle

Samo zbog toga što imamo istu kombinaciju boja... imaš potpuno dominantnu bijelu bazu na oba dresa s plavim uzorkom, ali se izvedba bitno razlikuje... naš je baš minimalistički kad su plavi detalji u pitanju, također oni imaju neki v-izrez, a mi okrugli ovratnik.
  • Denle
    614
    Jebote i onda se ekipa ljuti na ovom forumu kad im se kaže da su opterećeni tovarima, Srbima i pederima.Mathiasovi Chageri

Upravo si ovim odgovorom savrseno potvrdio ono sto sam napisao. Ja sam povukao iskljucivo vizualnu paralelu izmedju dva vrlo slicna bijela dresa s plavim detaljima. Nisam pisao o Zadru, Bosnjacima, politici, ratu ni nacionalnosti, nego o dizajnu dresa. Ti si iz te potpuno banalne usporedbe uspio izvuci razbijenu glavu, tovare, Srbe i pedere.

Dakle, problem ocito nije u mojoj usporedbi, nego u tome sto vas sama rijec "srpski" toliko izbaci iz takta da vise niste sposobni procitati sto je zapravo napisano.

Ne moram imati nikakvu emocionalnu povezanost s tom reprezentacijom da bih prepoznao slicnost, kao sto ne moram navijati za Juventus da bih rekao da me neki prugasti dres podsjeca na Juventus.

Ako tebe Dinamov dres prvo podsjeti na neciju razbijenu glavu u Zadru, dok mene podsjeca na drugi nogometni dres, onda je prilicno jasno tko je ovdje stvarno opterecen.

Sve mi se cini da dobar dio ljudi ovdje ima pikado tanjur na zidu sa slikom Komnena Andrica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.