• Paggini
    93.2k
    Frajer počne nekakva hrvatstva tetoviranja na čelo itd..

Frustracije očito nekakve, jutarnje :lol:
    IceMan

Ti si počeo sa ulazenjem u hrvatstvo, nisam ja, tako da mi ne glumataj sad jadnu žrtvu koju se eto napada iz čista mira.

Ali tu je dosta offtopica o hrvatstvu pojedinaca
  • IceMan
    4.2k
    Ili recimo još jedan bolji prijedlog, da nazovemo klub Hrvatska. Ili hmm, malo više internacionalno, Croatia, da se zna koliko smo hrvatski klub jer glupo je ovako, samo grb Dinama, kako će netko znati koliko volimo ovu zemlju i sve to skupaPaggini

Znači jel sam to ja il ti napisao?

Ja sam gore naveo da mi se sviđa HR zastava napred .

Pred tobom žrtvu?
    Pa totalno me boli ona stvar za tebe, ne da bi žrtve pred tobom izigravao.
  • Dinamo iznad svih
    683
    mislim da je kolega ulozio dosta sarkazma u taj post
  • Eduardo
    30.2k
    @Paggini @IceMan koji će na hlađenje od vas dva nek digne dva prsta? :victory:

BTW, prezadovoljan sam ovosezonskim dresovima... ima tu ponešto za svakoga. Bravo dečki :clap:
  • Kaiser
    356
    Kad sad poredam dresove jedan pored drugoga, na osnovu fotografija, uvjerljivo zadnji koji bi kupio je ovaj koji su navijači dizajnirali. Možda se doživljaj promjeni kad zaigraju bar jednu tekmu u svakoj garnituri.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    jel to grb na dresu napokon sivan?
  • Dino
    5.7k

Vjerojatno nikad nece biti ni u buducnosti jer nije praktican za igrace. Najjednostavnije je imati naljepnicu jer ne grebe i slicno. Ovi u fan shopu za navijace mozda budu imali sivani.
  • Mihael2305
    2.5k
    istetoviraj si zastavu na čeloPaggini

Kaj si spil gorku kavu danas?

Dres je odličan! Nadam se da ubrzo stiže u shop, vjerujem da ce bit jedan od prodavanijih od ostalih. Sviđa mi se kako je šivani grb na sredini dresa
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    mislim da je to vec odavno trebalo biti dostupno u fanshopu, verzija dresa za navijace sa sivanim grbom i player verzija za one koji zele imati dres koje nose igraci.
  • Paulie
    1.9k
    igrači danas: kak da igram sa šivanim grbom ful me grebe kuiš

igrači nekad:
    england-defender-terry-butcher-in-action-with-a-blood-stained-head-bandage-and-shirt-during.jpg?s=612x612&w=gi&k=20&c=4EWCY9sn24TFSWDSoRpU54hbaiA_xyoKHp4AJ1RM22I=
  • Dino
    5.7k
    Kad su igrace pocele grebat dlake na nogama briem da je sve otislo u kurac
  • modri-kibic
    1.8k
    Najjednostavnije je imati naljepnicu jer ne grebe i slicno.Dino

Većina igrača ispod dresa ima podmajicu i onaj grudnjak kaj im mjeri koliko su pretrčali. Tako da čisto sumnjam da igrače grebe šivani grb.

jel to grb na dresu napokon sivan?dinamozivivjecno

To sam i ja pomislio za prvi dres ove godine, ali nije. Tako da i ovaj nije šivan.
  • badjibadara
    10.3k
    759232509_1553459502854011_2992941487428549642_n.png?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1639x2048&ctp=s1639x2048&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=pGGVvR3EdSAQ7kNvwHkiaCG&_nc_oc=Ado9qvAtnn45XCFSFTH_CQ4OwKg8j7RbrsfH0S-3V7KuToqla2TkJp2jWpFz76Q4_OU&_nc_zt=14&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=TrQBI3Vf8u_TcGV9XQbbGA&_nc_ss=7b289&oh=00_AQGvzJJIWMdp5mdZvg_glM_u30x7CaQz-L5bDYazqgIRzw&oe=6A70EBB6

Mislim da je isti kao i na prvom.
  • Paggini
    93.2k
    Nije ušiven, ali je kvaliteta printa eonima ispred Adidasove recimo, tamo su bili obični stickeri, ovdje ima teksturu, reljefno je, najbolje moguće ako nije već šivano jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.