• Ludovic IX
    12.3k
    aek je doveo jakira a jakir doživio ovu sramotu koju spominješ 2:9.. smiri se malo i vjeruj malo vise
  • Milki1
    41
    svaka tebi cast ali ja vise nemogu vjerovat ja znam od koga je Dinamo ispadao a bome i koga je pobjedivao ja jednostavno nevidim na cemu da gajim optimizam hnl moze svako osvojit osim ako bas nije raspad kao sezona 24/25 zamjene kasne pa do 70te minute nismo imali udarca u okvir dosta mi je vise Celti Viga, Lilea , Mitjilanda cupanja protiv evo danas Thuna prosle sezone protiv Malmoa tko god da ti dode na Maksimi ti si nemocan od ovog Dinama mi jednostavno oci krvare kad se samo sjetim Betisa, Atalante, Seville, Totenham, Benfice,Chelsea…
  • rokikaciga
    16.3k
    Jedno nepopularno nakon danas ali Kova je trener za Dinamo.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    je nije, mislim da i da ode dosa bi neko slican nebi nksta dobili s promjenom.

Moje nepopularno, thun ce bit opasan u europi ove sezone, ne srica im je sto su odmah na nas naletili
  • don
    20.7k
    Mislav Oršić će bit loši senator kojeg se nećemo moć rišit iz prvih 11.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Beljo nece zabiti više od 15 golova ove sezone, imam osjecaj da je prosle sezone uz našu briljantnu igru imao ogromnu želju radi SP-a.

(Mišljenje se ne temelji radi ove dvije utakmice)
  • Olmic
    5.8k
    meni on danas bio odlican
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Slažem se da od domaćih slobodnih imena nema gotovo nikog tko bi bio nešto previše bolji. S druge strane, za strance ne znamo koliko su bolji ili lošiji jer ih rijetko dovodimo, a i kad dovodimo to bude npr. Mister Cikla. I normalno onda da prosječni Dinamovac strepi na spomen stranca, jer misli da će doći neki novi Cikla. Neće. Sad imamo stručne ljude a ne Vafla i siguran sam da bi Zvone i Capellas doveli stranca nekoliko koplja iznad Vaflovog Mistera Cikle. Evo taj često spomenuti Riera recimo? Ili recimo Serhij Rebrov? Nema garancije da bi bili bolji, istina, ali ima li garancije da bi bili lošiji? Ne znamo ni to.
  • Jos-Optimus
    12.3k
    ovo nije samo nepopularno, nego i totalno bezveze mišljenje, ne znam na čemu ga baziraš
  • Dr Hofmann
    6k
    Pa kaj je s ljudima :rofl: ... Kovačeviću odmah otkaz (nakenjao sam se i ja po njemu prošle sezone, ali ljudi druga tekma je tek), Goda valjda pred streljački vod, Lisica je trkaća kokoš, Dominguez je pimpek, imamo sreće više nego pameti, Thun je kurac ustvari od ekipe i ne znam ni sam više.

Ovo je bilo bitno proći, kaj bi da smo, ne daj Bože, ispali? Treba li pojačanja? Treba. Rekonstrukcija ekipe? Ne. Dva, tri igrača i to je to.

Hvala Dinamu na još jednoj nezaboravnoj noći na Maksimiru i neću dugo zaboraviti golove i show na Sjeveru.

Ajmo malo jebene pozitive

Nitko nije glup i ne pravimo se da je sve super..
    Apsolutno...Zato je nemoguće bitno bilo proći taj jebeni Thun. Jesu li oni top ekipa? Naravno da ne, ali za ovu fazu kvalifikacija su bili apsolutno najgori protivnik. Fizički za nas pojeli u prvom poluvremenu. Nekad bi Dinamo ovakve utakmice gubio. Vjerojatno bi s igračem više iz kontre primili za 2-3 u 89-oj.
  • Jurki
    27k
    Hvala Dinamu na još jednoj nezaboravnoj noći na Maksimiru i neću dugo zaboraviti golove i show na Sjeveru.Dr Hofmann

Jebeno sročeno. Ovakvi povratci, preokreti, rollercoasteri osjecaja se pamte i to godinama.
    Od šoka, ljutnje, nade do preokreta.. i to sve u 120 i nesto minuta.
    Ko to more platiti?

Nitko nije glup i ne pravimo se da je sve super.. al na kraju dana se gleda samo onaj jebeni semafor... a sve ostalo je nebitno.
    Želim trpanje Belupa u petak da nam se izrevanširaju za ove šokove i vozi dalje.

A kako bi mi/nam zivot bio mirniji, laksi al ne ljepsi.. da me za to sve lagano boli kiki.
  • DerHerrKool
    1.5k
    Sad imamo stručne ljude a ne Vafla i siguran sam da bi Zvone i Capellas doveli stranca nekoliko koplja iznad Vaflovog Mistera Cikle. Evo taj često spomenuti Riera recimo? Ili recimo Serhij Rebrov? Nema garancije da bi bili bolji, istina, ali ima li garancije da bi bili lošiji?Sibirski plavac

Znači vjeruješ da bi oni dobro izabrali trenera, ali im ne vjeruješ da su dobro izabrali trenera. I onda bi još da se dovede trener koji "nije lošiji".
    Koja je ovo mentalna gimnastika jebote.
  • Dudu
    3.2k
    Možda tužno, ali naš najbolji golman je treći golman - Danijel Zagorac
  • Paggini
    92.9k
    Najbolji je jer nije dugo branio pa se ne sjećamo toliko svježe njegovih pizdarija hahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet