• Filip Međimurje
    1.6k
    Rasturite me, razapnite me, ali ja želim da svi naši klubovi pobjede danas i da svi ove jeseni uđu u Europu. Nek mi njih razbucamo u HNL-u, ali u interesu nas bi moralo biti i da nam je liga jača pa da ne moramo po svakakvim umjetnim travama testirati koljena naših dečkiju u ljetnim mjesecima.
    A i uostalom, ako su svi u Europi, onda su i slabiji u HNL-u, što opet nama ide u korist.
  • Paggini
    92.2k
    Zašto bi u interesu nama bilo to da hajduk, recimo, zaradi 4-5 milijuna od Europe i jos par milijuna od matchdaya?
  • vjeko1701
    26.8k
    Lijepo je to u teoriji i da se razumijemo, 4 kluba u ligaškoj fazi od kojih su 3 u KL bi nas vjerojatno dovelo u realni domet ostvarenja 15. mjesta. Al to se neće dogoditi.

Da bi bili ozbiljni u europi, prvo moram uozbiljiti domaću ligu. Od saveza, sudaca, infrastrukture, kupa...biraj.

Ovako kako stvari stoje, tako neko čudo se može dogoditi samo slučajno uz puno sreće i ne bi donijelo ništa jer za dugoročni napredak treba to moći ponavljati. Vidi primjer Srbije.
  • Danko
    3.4k
    I ja želim prolaz uz uvjerljive pobjede i varaždinu i rijeci i pafosu.
  • Nine9
    229
    I ja želim svim (polu)normalnim hrvatskim klubovima uspjeh u europi. hajduku želim da ispadne sa 7 razlike
  • rokikaciga
    16.1k
    Zelim da svi produ pa da nama olaksaju prolaske ubuduce, a i brze ce se tovari raspast ako igraju na tri fronta :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet