• GeneralNapoleon
    2.5k

Po mojoj nekoj logici je ovako:
    1. Ako je par pojedinacnih igraca lose na terenu onda je to do pojedinaca
    2. Ako cijela ekipa izgleda katastrofalno cijelo poluvrijeme onda je to do trenera

Iston logikom sam se vodio kod prekida na SPu u repki. Moze bit jedan los branjen prekid koncentracija igraca. Ali ne moze biti da je svaki korner do igraca. Tu onda mora biti stozer kriv.

Ja stvarno ne znam do cega je. Ali za sada u europi bas izgleda lose. A mislio sam da se nakon prosle polusezone sabrao. Iako nismo igrali europu ocekivao sam da cemo i u europi proigrat. Ali lici zastrasujuce na europu iz prosle sezone. Sto je istovremeno vec poprilican uzor utakmica. Ne zazivam tu nikakvu smijenu. Ali ovo je zabrinjavajuce.
  • Zagi
    18.5k
    -Izbor prvih 11 kriminalan.
    - Postava igre nema niti jednu pričuvnu opciju ako te netko upješno zatvori sa svojom postavkom (ovo je najveći problem jer pokazuje vrlo slab inicijalni plan)
    - Build up ne postoji.
    - Kada dođemo u njihovih 30 metara, izgledamo kao da prvi put igramo zajedno.

Jebi se Kova. Potpuno si me prevario.

Izvucio ovo kak znaš i umiješ ali moje povjerenje više ne postoji.
    Zaa ovakvu predstavu nema opravdanja , pa makr bilo samo 45 minuta.
  • striko
    3.5k
    Toliko lekcija prošlogodišnjih i gospon nije ništa naučio. Ja još vjerujem da se može proći ali ovaj gospon mora biti bivši. Dosta ovog terora
  • Masto
    1.9k
    Misic je pogriješio nije kova
  • Olmic
    5.8k
    Ne bum on nikad dobio otkaz jer iole karakteran trener ne moze bas koezistirat sa bobanom
  • hardek
    11.1k
    Najveći Kovin problem je što je ziheraš
  • Filip 91
    2.5k
    Kova je dobar covjek, to je jedino bitno...
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    ma ne branim ja kovu lose je ovo, ali valincic i vidovic ti gledaju igraca kako skace. Misic gubi loptu kao predzadnji igrac, prema naprijed ni jedan tocan centarsut a ni dodavanje. Nemoguce da je sve do trenera, nego su se igraci usrali. A takodjer zakasnilo se opasno sa pojacanjima, jedino sta je moga drugacije je vinlof unutra, ostalo sve je u 5 deka
  • joesimunic
    253
    Boli me to za reći ,ali ne znam kad smo zadnji put igrali ovako ružan nogomet, pogotovo europski nego pod Kovom, bezidejno, prozirno, bez borbe i fajta, s puno neprisiljenih pogrešaka, krivih i nepromišljenih dodavanja, loši u duelima, forsira igru preko krila, a nismo napravili jedan pokušaj 1v1 igra nam se svela na neke kvazicentaršute koje bi obranile ekipe iz Treće Nl Centar, već kronično smo loši na prekidima kao i Dalićeva repka, nešto je u igračima, ali nešto sigurno i u treneru.
  • Slavonac86
    817
    Ovako neatraktivan i spor nogomet ne pamtim kad smo igrali
  • Nevo7
    991
    Podrška osvajaču dvostruke krune u nikad jačem hrvatskom nogometu, dobrom našem Kovi. Još dvije-tri doselekcije, par reprezentativnih pauzi i bombastičnih pojačanja koje se niti goropadni Slaven ili Varaždin ne bi sramili i mi ćemo letjeti. Luis Enrique iz Jablanice. Ovo je nova mlada momčad koja se tek upoznaje. Ne želim razmišljati kada Tabinas krene na boku i nađe usamljenog Prevljaka naprijed. Naježio sam se.
  • Danko
    3.4k
    Kakav si ti stručnjak da ti ovaj lisica igra ispred ovog topića , ja ne razumijem
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Orsic dobio senatorski status, a senatora se rijesili da bi Kovacevicu bilo lakse. Lisica iz nekog razloga ima status Mbappea. Goda ako pocne jos jednu treba ga deportirat u Hercegovinu. Toliko.
  • prefontaine
    10.2k
    Hvala za prvenstvo!
    Hvala za kup!
    Hvala za prolazak Thuna.

A sad adio, odlazi, osiguraj sebe, svoju obitelj, spasi i nas i sebe i Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.