• don
    20.7k
    nadam se da ideš šta prije, na bezbolni način za Dinamo.
  • gledatelj
    1.4k
    Fali onaj Jurcicev sad, poslije kakve igre
  • striko
    3.5k
    Thun bi nas pojeo da nije bilo crvenog. Ako ne možeš shvatiti da Lisica i Orša nisu za prvih 11 moraš ići.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Proso je. Samo to me zanima. Mucili smo se i protiv slabijih protivnika u ovoj fazi. Ocekujem rast iz tekme u tekmu.
  • Orc123
    16.3k
    Pao si Mario opet....ovo je bila i tvoja sramota! Saberi se ili ces ostati samo HNL trener!
  • Zg123
    4k
    Ocekujem rast iz tekme u tekmu.GeneralNapoleon

2040.godina i dalje cekamo rast Kovacevica iz utakmice u utakmicu u Europi
  • rokikaciga
    16.3k
    Njegovu sudbinu (barem kod navijaca) ce definirati Slaven u petak i sljedece pretkolo. Ako stavi istu postavu protiv Slavena koji ima drugoligasku momcad i mucimo se...nebu dobro.

Kao klasa optimist, vjerujem da cemo rast iz utakmice u utakmicu.

Takoder, ne mogu se treneru pripisati kiks Misica, nepracenje igraca od McKenne, to kaj Moris pola utakmice kasni koraka (i zadnjih 6mj), kaj Orsa nemoze stopat loptu itd itd
    Moze mu se zamjerati kaj je dva teretnjaka stavio na dvije osmice, Goda na beku...drugo poluvrijeme puno bolje
  • Zagi
    18.5k
    Vratio mi se osjećaj nekakve mješavine praznine i bijesa nakon prolaza.
    Dobro se kolega gore sjetio, Jučić i "nakon kakve igre" flashback. Točno tako.

Ovo je za otkaz. Prošlo se pa nije pitanje minute nego će proći mjeseci ali nema tu ništa i izgubiti će se puno vremena , a bome i naših živaca.

Potpuno nadigrani dok mu Kač nije poklonio igrača više.
  • Yovitssa
    1k
    Da, mučili smo se i protiv slabijih, ali ne pamtim kada smo ovako negledljiv nogomet igrali.
    Sad slijedi Slaven i slabiji protivnik u LP i tu bi mogli malo podići samopouzdanje, ali ja si stvarno ne želim imati ovakvog trenera na klupi.
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Apsolutno treba to sad osjetljivo bolje protiv Slavena i slejdece kolo lige prvaka. Mogu razumjeti da jos nismo u formi. Ali jos jedan put se ne moze tolerirat onakva jesen kao prosle godine. Nije trener samo na prolijece nego i na jesen. Pa i tu trebamo vecinu utakmica izgledati kao da znamo igrat nogomet.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Sad nam slijedi, barem na papiru, lakši protivnik na putu za LP. Nadam se da tu nećemo strijepit do zadnjih par minuta.
  • Ljubo
    1.3k
    Danas smo se izvukli, ali Kova moj dragi imas ti tu puno stvari za objasniti od izbora prvih 11 pa do igre u ove dvije utakmice. Ako ne napraviš taj iskorak kao trener džaba smo krečili.
  • austrijanac
    12.5k
    Prvih 45min ga je nadigrao protivnicki trener opako.
    Sad na Belupo i laksi protivnik, ulazak u sezonu je uvijek grbav.
  • DiddyGuela
    6.3k
    Treba reci ni da mu uprava do sada bas nije puno pomogla sa ovim pasivnim pocetkom PR. Fali tu jos dosta igraca, tanko je to sve skupa. Naletis na malo cvrscu ekipu koja je tehnicki kurcina ali trce i agresivni su i ti si gotov. Ovi kojekakvi Gode,Zajeci,Lisice,Vidovici... to moze biti rotacija za HNL. U europi nema jebene sanse.

Kova je prosjecan HNL trener, ako uzmemo nekakav prosjek HNLa zadnjih 5 sezona, to bi po svemu bio netko kao Kova. On je preslika HNLa, jedne zastarjele i neinovativne lige. Takav je Kova kao trener. Ziheraski se drzi kao Mujo nekakvih nogometnih postulata od prije 20 godina i samo vrti u krug "bit ce to bolje, znamo mi ta to moze bolje..."

Ukratko, Mario Kovacevic nije trener za Dinamo koji ima igrace na ozbiljnim ugovorima i koji vrti 70M € godisnje. Ovako sve skupa djeluje vrlo neozbiljno i neodgovorno.
  • hardek
    11.2k
    Moj problem s Kovom nije izbor igrača ni izmjene. Moj problem je što u godinu dana nismo svladali neka 2-3 mehanizma za izlazak iz presinga. Drugi problem je naš visoki presing koji je užasan. Stanemo sa 4-5 igrača visoko, zadnja linija stoji (relativno) nisko i cijelu sredinu terena drži praktički 1 igrač. To je ogroman prostor koji protivnici nađu sa 2-3 dodavanja u zadnjoj liniji.

4-5 igrača ispada sa jednim dodavanjem, to je nedopustivo na ovoj razini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.