• CerealKiller
    591
    Nebi Zajca stavio u rečenicu sa ostalima
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Vjerovatno ce sad nasamarat belupa 5 razlike, proc trece pretkolo bez stresa, a onda za playoff spremite normabele ceka nas nesto slicno ko ovo vcrs
  • DiddyGuela
    6.3k

Nije hejt izravno prema Zajecu niti prema bilokome od igraca, netko ih je dovodio i birao. Moj upis je bio vise na stranu da nam fali intenziteta, igraca takvih karakteristika a uz to jos imamo trenera koji je prestrasen i nema nekakav prepoznatljiv sustav igre.
  • emilperska
    17.5k
    Napisao sam na proljeće da je Kova preživio prva dva ispita kao trener Dinama. To da je momčad bolje izgledala na proljeće nego na jesen, svakako je u velikoj mjeri i njegova zasluga. I naslov je svakako njegov, kao što je i Bobanov, Beljin itd.

Ono što je više puta naglašeno, mora izaći iz zone komfora jer nas to u Europi neće dovesti nigdje, a on još jednu euro sezonu na taj način neće preživjeti. Od postavljanja utakmice, do nekih nelogičnosti u prvih 11, krutosti oko izmjena. I to se sve da preživjeti ako dobije golmana i još jednu šesticu/osmicu u ekipi koja je bolja od Zajca pa će inercijom se i to riješiti.

Ali ono što mislim da će ga sasjeći je ako ne počne rotirati. Živo me zanima što će napraviti protiv Slavena za nekih 68 sati budući da su se neki igrači tipa Mišić, Beljo i Zajc maltene onesvijestili na terenu, a 4 danan nakon toga ide opet LP.

Kaj je najbolje, stvarno mislim da generalno nije loš trener i da ovo može trajati ako shvati da mu treba još jedna razina više u odnosu na proljeće kad je napredovao, ali mora prestati u nekim stvarima biti onaj klasični HNL trener koji ne robuje nikakvim promjenama niti inovativnosti i koji je baš krut oko ikakvih rotiranja, ranih promjena itd.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Ne znam. I dalje mi je ova tema u kontekstu Europe veliki upitnik. HNL ćemo rasturit, to ne treba ni sumnjati, pogotovo ako smo pravi u svakoj tekmi. Nismo slučajno uzeli duplu krunu onako dominantno.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    Drag mi je Kova, ali iskreno receno ja jos od Bjelice nisam vidio ni jednog naseg trenera koji u europi ima taj odlucni stav i gard pobjednika da mozemo igrati protiv svake ekipe i pobjedivati. Jednostavno to nisu bili niti Biscan, Jakir, Cannavaro, a ni Kova mi trenutno ne daje taj dojam da moze okrenuti u svoju korist, eto nadam se da grijesim i da ce nas uvesti u Ligu Prvaka.
  • Ljubo
    1.3k
    nažalost nakon Bjelice takav stav je jedino imao kriminalac kada je sjedio na klupi sezone 20/21
  • Crni86
    23k
    Ja se nadam da sam u krivu, ali kova kao da igracima dopusta da zive pre dugo na nekoj staroj slavi.Crni86

Mene ljuti to sta on vidi neke stvari (pricalo se o kaci u prvih 11 prije prve tekme i da se ne zna da li bi topic ili lisica krenuli), ima dobar feeling ali kao da “ne zeli riskirati” vec ide na sigurnije. Ne znam.

Danas promasen totalno odabir nekih igraca.

Dugorocno ovo nece drzat vodu, ako nesto ne promijeni u svom nacinu rada.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    tocno, pa cak i neno u drugom mandatu koliko god je gresaka imao, toliko je doktorirao u ligi prvaka gdje je uzeo 8 bodova.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Ajde skinite se s kurca treneru. Nije on kriv što kapetan u trećoj minuti proda čistu loptu pred naših 16 ili što golman primi gol iz mrtvog kuta. Napravio je izmjene i urodilo je plodom. Priča se o nekom intenzitetu, nećemo ga nikad imat s ovakvom vezom gdje je jedino Mišić donekle agilan, a kad ni on nema svoj dan, onda dođemo u probleme ko danas.
  • Xpert1992
    797

Slazem se. Svaki put kad ne ide bi mjenjali trenera. Da ne zaboravimo i promasaje nase u Svicarskoj. Jebiga decki, pa svjesni smo bili da ovaj kadar nije dovoljno dobar za ligu prvaka. Plus kaj nam ni mozda najbolji igrac Stojkovic nije igrao.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Svi oko mene su rekli da mi nemamo trenera. Bili su u pravu. Dečko ga ne u jednoj nego u obje tekme namagarčio . Znači frajer koji nije vodio niti jednu seniorsku momčad ikad prije .
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    a njihove promašaje ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.