• Nema zaleđa Mikića
    3.6k
    da je bio Betismrgud

Na koju foru bi nam prvi protivnik u sezoni, u drugom pretkolu Lige prvaka bio klub razine Betisa?
  • Klenx
    11.5k
    Drago mi je da si dočekao nakon pola godine priliku za uputiti oštru kritiku nakon remija i pet promašenih zicera na umjetnoj travi u prvoj tekmi sezonePaggini

Mi se rugamo tovarima kako lete iz euforije u depresiju i obrnuto, a dinamovci su stostruko gori od njih. Zabijemo gol i odmah smo najbolji na svijetu, primimo gol i treba smijeniti pola kluba i pola momčadi ne valja.
    Kad bismo, ne daj Bože, morali čekati tri-četiri godine na novi naslov prvaka, ovaj klub bi od same negative oko sebe ostao s tisuću članova i 700 gledatelja u prosjeku.

I to se ne odnosi samo na navijače, nego i na novinare koji prate Dinamo.
    Jutros sam prošao Zonu i portale i pitao se jesam li ja gledao istu utakmicu kao i većina.

U prvom kolu sezone igrali smo protiv aktualnog prvaka Švicarske. Kakva god momčad bila nakon svih odlazaka, to je prvak Švicarske i to na umjetnoj travi, govnu od podloge na kojoj je Bodo/Glimt u više navrata pobjeđivao momčadi vrijedne milijardu eura.

I okej, dio utakmice zaista nije izgledao dobro, linije razvučene, pojedini igrači ispod razine.
    Ali kad povučemo crtu, što je taj Thun zapravo napravio osim beskonačnih centaršuteva i kornera iz kojih, čak ni nakon što su poveli, nisu izvukli ništa konkretno?
    Imali su jedan opasan udarac Matoshija s dvadesetak metara i jednu priliku prije svog gola kad je Filipoviću ispala lopta. To je bilo sve od njihovih šansi.

Mi smo, koliko sam ja vidio, imali tri teške zicerčine (Oršić, Vidović, Beljo), dva vađenja lopte s gol-crte, priliku Zajca koju je trebao smiriti i zabiti umjesto što je loptu iz prve poslao u nebo, udarac Valinčića i još par situacija u kojima smo se pred golom zapetljali (Hoxha ponajviše).
    Da, fali nam još pokoji kvalitetan igrač, siguran sam da to i Boban vidi.
    Vjerojatno i sam čeka prolazak u viša pretkola, osiguran novac i neko natjecanje s kojim bi mogao privlačiti nove i kvalitetnije igrače, a ne samo popune.

Jel bilo idealno, naravno da nije.
    Ali s obzirom na fazu sezone, protivnika i podlogu meni je bilo čak i iznad očekivanja.
  • IceMan
    4.2k
    Meni ono što je čudno, uopće je nebitno ovih 90 min, da uvježbavaš jedno na pripremama a igraju drugi. Istina je kao da je "stara slava" u pitanju il kako već...

Što se tiče 90 minuta jučer, pa nije on kriv što smo bili dekoncentrirani u završnici, kažem prema napred mi djelujemo dosta dobro. Trebali smo zabiti 4 komada.

A bome i primiti 2-3.

Ono što me zabrinulo, a ima veze s uvodnim tekstom je obrana. Osim Gode, od ovih 3 neznaš ko je bio gori, plus još golman... Otraga mora biti beton.

Tak da, ima nešto dobro i loše jučer.

Za tjedan dana kad prođemo nit se nitko neće sjećati.
  • Laugreano
    5.8k
    Istina, ja sam ocekivao da ce barem barem gol zabit ili izborit penal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.