• ElDorado
    15.6k
    Stari je prije svega kreten
  • DerHerrKool
    1.9k
    Ako ide u hajduk, nije dinamovac — Paggini

Jasno i glasno, pa kom' pravo, a kom' krivo.
  • ElDorado
    15.6k
    Imali smo mi tih ‘tata’ pun kurac. Pa sam ih pravdao jer nisu s krimosom htjeli imati posla. Ali nisu ni ono bas bili normalni. Murić, Brekalo…. nastavi niz
  • badjibadara
    10.8k
    - Prije crvenog kartona bili su nekorektni. Vratili su nam loptu zbog fair-playa, a zatim odmah krenuli u presing. Nakon toga mi nismo dobro odigrali, ali svejedno... Zar je to džentlmenski? - trener Thuna o igračima Dinama.
  • Noel
    25.6k
    Ovaj trener Thuna je opasno bacio kandidaturu za trenera Hajduka u budućnosti. Nije stao kmečat i cmoljit od jučer navečer..
  • Paggini
    101k
    U isto vrijeme, džentlmenski igrači Thuna kad netko malo jače zapuše prema njima:

young-man-glasses-lied-grass-enjoying-vacation-studying-very-happy-park-279731186.jpg
  • Jurki
    27.9k
    Vratili su nam loptu zbog fair-playa, a zatim odmah krenuli u presing — badjibadara

Koja je njemu pička materina?
    Kaj smo ih trebali pustiti da se ušetaju s loptom u gol?
    Kreten švicarski.
  • Crni86
    25k
    zatim odmah krenuli u presing. — badjibadara

Bas bezobrazno. Trebali smo pustit jos 5 minuta da se dodaju bez da smo ih napali.

Kakvo govno moras bit, krast onak vrijeme bacat se i onda ovo izjavit. Kakav klaun od covjeka.
  • Crni86
    25k
    Je li Zorko zapravo hajdukovac?

Lik gusta u svakom gazenju dinama, svakoj negativnoj stvari. Strasno da takav šljam živi u zgu. Fuj
  • vjeko1701
    30.2k
    Gore, Mamićevac.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Lik je govno.. to je prvo sto pomislis kad njega vidiš.
  • Crni86
    25k
    ne znam za koji k, ali mi je na drustvenim mrezama izbacio njegov jucerasnji post

Lik slavi pogresku Misica, doslovce se ruga iz nje. I to pise odrasla, zrela osoba koja je jedno vrijeme bila urednik najvecih sportskih novina u drzavi….

Lesicki je mala beba za njega. Ovo je next level odvratnoce
  • vjeko1701
    30.2k
    Ma oba su Mamićevci, jedan samo donekle glumi kao neku iskrenu brigu za klub i neutralnost jer se mora kolko tolko brinuti za radno mjesto. Nema mu više tatte da mu podmiruje račune.

Drugi je pak otvoren i iskren jer ni nema kaj za izgubiti. Pa za tog Zorka ti dovoljno govori da je maknut sa pozicije glavnog urednika jer je čak i za to doba previše držao ljestve kriminalcu i sve okretao na pro-mamić spin. Sad je samo tužan isprdak čovjeka kojemu samo preostaje lajanje na mjesec preko facebooka.

Meni je Lešinar gora vrsta ljige.
  • Filip85
    1.6k
    Sto je izjavio ?
  • Sajla
    24.8k
    danas naletio na emisiju od Vlahova i Pezzi mu kao dinamovcu čestita na prolasku. kad su u emisiji Zorko, Pezzi i Vlahov medijska slika je da dva dinamovca i hajdukovac pričaju o tome kako je u dinamu sve grozno. i kaj očekivati od spužvi kojima su takvi likovi prozor u svijet, kak bu strikan na fejsu komentiral kad sluša takve?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.