• Crusades
    24.8k
    Narativ sličan kao i kod nekolicine kolega (što bivših što sadašnjih) ovdje.

Pretjerana skepsa, pesimizam, potenciranje kraha u slučaju eventualnog neuspjeha i lažna briga za dobrobit Kluba...
  • ElDorado
    12.6k
    Ja uopće ne kužim kaj ta spodoba hoće. Pokušao sam se oko neke teme s njim malo vrlo dobronamjerno raspraviti ali to je nemoguće. Tupi svoje kretenizme i ne odustaje. Nitko ne kaže da smo u bajnoj situaciji, što uostalom govore svi u novoj Upravi da do izgradnje novog Maksimira treba izdržati, ali toliko jebene zlonamjernosti, pametovanja i prekenjavanja. Lik misli da može izbrisati svoju prošlost i onak s visoka docirati. Mrš.
  • DerHerrKool
    1.4k
    Ma frajer je govno. Uvijek sve iz najnegativnijeg mogućeg kuta jer bi se njegov period u klubu mogao prikazati kao pozitivan jedino ako se sve totalno raspadne. Zato frajer doslovno navija za raspad pod krinkom brige za Dinamo. Fuj
  • vjeko1701
    26.7k
    Kod ovakvih ljudi koji imaju ovaj ili onaj interes da ispadne da su bili bolji i slično još razumijem nadu u krah. Ne podržavam, i dalje je to dno ljudskih ambicija i sebičnosti ali razumijem.

Al zato navijači, oni kojima je jedini konj u ovoj trci to da ispadnu da su bili u pravu, koji bi radije gledali propali Dinamo samo da mogu pametovat i naslađivat se nego uspješan Dinamo ali da moraju progutati vlastito govno. E od toga nema niže, to je onaj najodvratniji oblik ljigavosti i egocentrizma. Najjadniji primjerak čovjeka.

Neki od njih se i dalje šuljaju po ovom forumu i misle da ne prepoznamo njihov brend ljige.
  • Zagi
    18.4k
    Ne vidim fundamentalnu razliku.
    Posve ista razina egocentrizma.
    Jedan zeli ispasti pametan na fejsu pred par-sto ljudi, jedan u lokalnoj birtiji pred njih pet.
  • criticus
    8.7k
    Iole pismen čovjek, dakle ne financijski, nego da se zna potpisat, može lako opovrgnut tezu: Dinamo propada bez LP. Klub koji ima kapital u 3 igrača da pokrije 70% godišnjeg budžeta i svejedno bude prvi favorit za osvajanje titule i najbolja momčad u ligi nemože propasti zbog jednog rezultata.
  • Jurki
    26.9k
    Đubre me blokiralo na fejsu, kad sam ga pital nekaj vezano na bivsu upravu tj vrijeme kad je on bio dio te uprave.
    Govno pandursko.
  • NKDZ86
    8.9k
    Znači još uvijek uvodi crne liste, nije niš naučio :rofl:
  • FazeN
    7.3k
    Đubre me blokiralo na fejsu, kad sam ga pital nekaj vezano na bivsu upravu tj vrijeme kad je on bio dio te uprave.
    Govno pandursko
    Jurki

:lol: :lol: zakaj me to ne čudi haha
    Čini se da je makao objavu od jutros, ja je ne vidim :D
  • Dzoni
    6.9k

To ti je blagoslov
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.