• BlueNinja
    537
    investirane su u objašnjavanje AIu da napravi app kako bi si ostali uštedili dvije minute svaki put kad kliknu ovak

A za ne ustupljena mjesta prošle sezone mi je žao ali jbg kad se sjetiš u zadnji čas ovakve stvari znači, a pouka priče je ko si želi olakšati nek si olakša, a ko ne nek lupa po starinski i bok.

No hard heelings :wink:
  • Paggini
    92.5k
    @deda mislim da je vrijeme da uguraš mene i @BlueNinja u klub
  • Kumerle
    3.1k

Imaš rubriku "moje članstvo" i pored barkoda na iskaznici doslovno klikneš dugo na brojeve i kopiraš.

Svaka čast na trudu, možda to ostalima zaista pomaže.
  • BlueNinja
    537
    Imaš rubriku "moje članstvo" i pored barkoda na iskaznici doslovno klikneš dugo na brojeve i kopiraš.Kumerle

Sve pet, to je ko ono kad kažu možeš i kočijom na poso pa ipak ideš autom jer je brže.

Postoje ljudi koji koji su u kategoriji 65+ tipa moj stari, kojem je navigacija i opcenito sve na Dinamovom sajtu znanstvena fantastika, a koji idu redovno na tekme (malo mi je bed kaj mu je dolaznost veća nego meni) i kad nemogu onda je panika kak prepustiti mjesto pa zovu i 10 propuštenih poziva nakon ja moram to odraditi jer dugi klik za copy je nemoguća misija.

Kad je vidio ovo reko je fala bogu napokon mogu solo odraditi prepuštanje bez panike

Znam da se sve može ručno, ali nemrem si pomoći da radim neki posao 2 puta ak nemoram, a sad napokon takve stvari ne moram tipkati nego sam cimnem svog AI frenda i riješim problem
  • pešća
    1.8k
    Ja bi očekivao da će prije stariji ljudi posudit svoju godišnju nekom bliskom nego htjeti prepustiti mjesto, možda sam u krivu. Na zapadu se ionako ne gledaju imena na karti pogotovo na tekmama koje nisu rizične.
  • FrodoJePurger
    698
    Ja sam ustupio svoju godišnju tak da ko prvi njegova djevojka :razz:
  • deda
    47.2k
    Nije dugo trajala :blush:
  • BlueNinja
    537
    Ja bi očekivao da će prije stariji ljudi posudit svoju godišnju nekom bliskompešća

Sjever nije baš poželjan u toj dobnoj skupini :rofl:
  • BlueNinja
    537
    Nije dugo trajala :blush:deda

Od sljedeće tekme će trajati još kraće za sve one koji ne vole ručno refreshati i čekati na ulaznicama jel bude bilo kaj :naughty:
  • FrodoJePurger
    698
    hvala Bogu samo neka grmi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.