• Big Daddy
    1.8k
    Tko je to rekao?! Samo da je jug „atraktivnija i bolja“ tribina od SG.
  • criticus
    8.8k
    Samo da je jug „atraktivnija i bolja“ tribina od SG.Big Daddy

Ja mislim da je ovo mit.

Trebalo bi napraviti neki eksperiment di su obje tribine otvorene od starta pa vidjet koja brže odlazi. Ove specijalne utakmice kao što su zadnja utakmica sezone nisu reprezentativne zbog škola na jugu.

Mada teško mi je zamislit čovjeka koji kod kupnje vidi sjever gore u prodaji i kaže a baš neću, da je jug išao bih. Eventualno netko tko nije bio nikad na jugu pa želi otić dok je stadion još u upotrebi. Obje tribine su jednako grozne.
  • NORTE
    25.8k
    vjerojatno rasprodano 90% sjevera gore
    — dinamo u srcu
    Nema šanse, trenutno smo na 900 i nešto tj 20ak posto, trebalo bi se prodavati oko 1500 dnevno a to nismo imali ni kad su bili slobodni SD i ZD
    Meni je realna procjena nešto preko 2 tisuće tj oko 50%
    podravskimodrikibicPMK

Sjever gore ide solidno, zaista to kapa dok pišem ovaj post.
    Preko 1000 za SG otišlo, do tekme su još puna dva dana, vjerujem da bi u utorak pred tekmu prodaja mogla biti solidna pa ćemo vidjet na kojem broju će se zaustavit.

Procjena ti je realna, ne mora otić 90% SG, koliko god bude na kraju bit će lijepa slika, koja ostaje zauvijek, vidjet ljude i na gornjoj etaži umjesto prazne tribine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.