• criticus
    8.7k
    Zar stvarno neće otvorit sjever gore?!
    4 i pol dana ima do vrlo važne europske tekme.

Zadnja sezona Maksimira, dajte potičite posjetu, čovječe dvije tribine nam nisu dostupne i onda se još ne otvara ni ona s nižom cijenom.
    NORTE

Zadnja 2 dana je prodaja bila 1200 ulaznica po danu. Taj ritam će malo usporit što zbog tog što većina već ima ulaznicu, što zbog rasprodanih najatraktivnijih tribina SD i ZD (danas). Danas, sutra ćemo vidit jel se može ZG rasprodat, ali siguran sam da se SG otvara nema potrebe za panikom.

Ja sam ugodno iznenađen što su pustili dio ZG4 i ZD8 već sada. Jel to znak da je ranije UEFA odustala od nekog kontigenta (možda Thun, iako bi njih očekiva na ZD4), ili su sponzori/prijatelji dobili kraći rok za potvrdu dolaska, a možda pričam kompletne gluposti i nemam pojma zašto klub te ulaznice pušta tek na kraju u prodaju :lol: ?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.