• BlueNinja
    582
    možda ne baš svi :wink:
  • Vuki23
    13
    Jel treba ikome 2 ulaznice, imam ih u kosarici nikome od mojih ne treba pa da ih pustim
  • Ludovic IX
    12.2k
    Za par eura mjesečno, it-evac u klubu koji vec postoji j3 ovo vec trebao napraviti prije. Svaka čast kolegi ali ja bez nekog prevelikog programerskog znanja sam uz pomoć claudea napravio par appova koji služe svrsi a i izgledaju prihvatljivo.

Žalosno je da tvrtke (velike, male, klubovi) ne žele potrošiti par sto eura na tokene i napravit si par appova kojima će si ubrzati/olakšati posao svakodnevni
  • skener
    8.9k
    Za Belupo odmah u prodaju pušten i ZG, zanimljivo
  • BlueNinja
    582
    Tako je, danas svatko može napraviti app za sebe koji mu ubrzava neke stvari bez nekog prevelikog znanja, ali za nekaj ozbiljnije i vece to nije baš preporučljivo tak jer bude se brzo stvar raspala ak se ne kuži pozadina, a da ne pričam o curenju podataka
  • Hnlovac
    7.1k
    po meni bi bilo sramota da nije
  • NORTE
    25.9k
    Ninđa je trebao biti na razgovoru za posao u Dinamu najkasnije prije nekoliko mjeseci :strong:badjibadara

Misliš biti zaposlen, a ne na razgovoru. :cool:
  • BlueNinja
    582
    Nadam se da je ugovor bar polovica najmanje placenog prvotimca :wink:
  • Ludovic IX
    12.2k
    neće se tvoj tata ljutiti zbog sramote kada bi ušao u prostorije dinama a imaš samo 5k mjesečno recimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.