• prefontaine
    10.1k
    Ljudi koji se predstavljaju kao navijači Dinama, a u nekom trenutku navijaju za Hajduk, su obični klauni. Slobodno to napišite. Čovjek koji navija za Hajduk u Europi, a Dinamovac je, to je klaun.
  • Olmic
    5.8k
    slazem se. Njima uvijek sve najgore
  • DerHerrKool
    1.4k
    Ova priča o navijanju za tovare u Europi se ponavlja tu s vremena na vrijeme i ja do sad nisam uspio pročitat niti jedan normalan razlog za to. Ja im želim sve poraze. U svemu. I da na vlastitim izborima izgube svi na neku foru, ako je moguće.
    Kužim da ima ljudi koji ne razmišljaju kao ja, ali da me ubiješ ja do sad nisam uspio skužt zakaj.
  • rokikaciga
    16.1k
    Meni osobno je tak svejedno ako pobjede (jer dizu rejting ali negativno jer se busaju o prsa kad pobjede postare i baustelce neke mikrodrzave), ali se veselim kada ih npr albanski Dinamo rastavi na proste faktore i izbaci iz Europe
  • Warrior
    159
    Riskiram izgon s foruma, Garcia bi bio bolji izbor za nas. Godinu dana vazem, ali Kova me jos nije uvjerio i kupio.
  • deda
    47.1k
    Nema izgona zbog mišljenja.
  • Warrior
    159
    Nekad ovo i nije bilo nepopularno misljenje, ali osvojilo se prvenstvo, igra napredovala, to su cinjenice nema se tu sta reci, ali i dalje sam uvjeren da bi s nekim drugim trenerom bili i dominantniji.
  • Thor
    3.3k
    Ali bi moglo bit radi bogohuljenja! :lol:
  • Dzoni
    7k
    S razlogom nepopularno
  • Zg123
    4k
    meni je kod Garcije najveci problem sto on ne zna dobiti bitne utakmice. Znaci s Istrom je u nikad goroj ligi i sezoni kiksao sve utakmice za Europu protiv direktnih konkurenata, s Hajdukom je ispao od Rijeke u cetvrtfinalu kupa, ispao je od Albanaca u Europi i niti jedan derbi protiv nas nije dobio. Fali mu konkretan rezultat, nitko nema nista od tog njegovog seksi nogometa ako nema konkretnog rezultata
  • Jos-Optimus
    12.1k
    čovjek je ispao od Dinama iz Tirane. Kova ga je nadmudrio u izravnim dvobojima, dapače, školovao ga je oreko njegovog ega, ne vidim baš da je Garcia po ičemu bolji. Previše si reaktivan za 1 utakmicu
  • Warrior
    159
    Ajmo ne usporedivati rad u zdravom klubu, sa zdravim vodstvom i navijacima u odnosu na najbolesniji na svijetu. Znao sam da nisu normalni, ali tek sad vidim koliko. Druga stvar, komentar se vise odnosio na Kovu, manje na Garciju. Od prvog dana smatram da nam treba bolji i hrabriji trener i stojim i danas kod toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet