• Mlađi referent
    15.9k
    Sa ovime želiš reći točno što?Droljo

Da je u počecima sezone redovno bio u formi i nerijetko lomio susrete
  • Jos-Optimus
    12.1k
    ja iskreno mislim da je najviše do terena
  • Droljo
    30.1k

Ne nego si nabrojao nekakvu statistiku koja nema veze sa vezom. Sad ja trebam izvući utakmice prije i poslije ovih tvojih gdje nije ništa napravio. :smirk:
  • Mlađi referent
    15.9k
    a iskreno mislim da je najviše do terenaJos-Optimus

Ja isto, jednostavno jučer je bila totalno clumsy tekma od cijele ekipe. Tak se hoće, otvaranje sezone jebiga.

Ne nego si nabrojao nekakvu statistiku koja nema veze sa vezom. Sad ja trebam izvući utakmice prije i poslije ovih tvojih gdje nije ništa napravio. :smirk:Droljo

Izvuci slobodno i doći ćeš do zaključka da je sedmi i osmi mjesec Oršić bio naš ključan igrač za uspješne kvalifikacije i nerijetko za dobro otvaranje HNL-a. Ništa lošiji u prvim mjesecima u odnosu na kasnije.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    pa da, gledali smo pripreme i frajer je bio lagan, razigran...jucer je izgledao kao da trči u klompama...za njega uopće ne brinem
  • Laugreano
    5.8k
    Majke mi niste normalni. Sta ste mislili dolazi Oršić, i sada ce svaku tekmu zabit u rašlje s 30 metara. Imao je on i gorih utakmica od ovih u dinamu. Pa i onih u kojima je bio najgori na terenu.
    Ali to otpisivanje igraca nakon prve utakmice mi ne ide u glavu. Da je zabio onu priliku vjerojatno bi se pisalo da je bolji nego ikad. Isporučit ce on svoje, ja se uopce ne brinem, i to kad bude najpotrebnije, kao i inace.
  • hardek
    11.1k
    Da je zabio onu priliku vjerojatno bi se pisalo da je boljo nego ikad.Laugreano

Iz istog razloga Zajc ne dobiva kritike za jučerašnju utakmicu, jer je zabio gol
  • Ljubo
    1.2k
    čak mislim da se Zajca pošteno opralo za tekmu bez obzira na gol
  • hardek
    11.1k
    čak mislim da se Zajca pošteno opralo za tekmu bez obzira na golLjubo

Je, do gola. Nakon utakmice većina hejta se prebacila prema Vidoviću samo zbog tog gola Zajca.

Poanta je da ljudi golove i asistencije vrednuju puno više od same prezentacije u 90 minuta. Osim toga svaka utakmica se dozivljava kao život i smrt, jednu odigraš ispod razine odma si nikakav bez obzira što si napravio zadnjih 10 utakmica
  • Krizy
    74k
    Oršić je u lipnju, srpnju i kolovozu odigrao 55 utakmica za Dinamo i upisao 18 golova i devet asistencija.

Rijetko kada je rasturao na početku sezone.
    Nadam se da će uhvatiti formu i pokazati da zaslužuje biti dio rostera.
  • Zagi
    18.4k
    Oršić je u lipnju, srpnju i kolovozu odigrao 55 utakmica za Dinamo i upisao 18 golova i devet asistencija.Krizy

U to ne spadaju pripremne utakmice?
  • Krizy
    74k

Tako je, samo službene.
  • Mlađi referent
    15.9k

Odlična statistika s kojom se može radit za ovu mini “debatu”.
    Tu mu je dodano 9 tekmi korona sezone u lipnju i srpnju, kaj je kraj već riješene sezone.

Bez toga bi bio na;
    46-17-9, odnosno prosjeku od 0.57

Ergo, bolji nego u periodu ožujak-travanj-svibanj gdje ima 46-18-5, odnosno prosjek 0.50

I jednak kao periodu rujan-listopad-studeni, odnosno korigirano za korona sezonu (dakle tu računamo “kvartal”, listopad, studeni,prosinac) gdje je na 72-30-11, odnosno 0.57

Za tekme nakon zimske stanke mi se ne da izvlačit, ali siguran sam da mu je veljača vrlo drag mjesec. Kod Orše nema jasnog trenda da ga se nazove dizelašem

EDIT: s tim da možda gledamo druge izvore, ali brojke su toliko blizu da je stvar jasna
  • Ljubo
    1.2k
    Imao je 1 slabiju tekmu, svakom se može desiti, u prvoj tekmi protiv totenhama bio najgori, a dalje nastavak znate sami.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions