• Mlađi referent
    15.9k
    Sa ovime želiš reći točno što?Droljo

Da je u počecima sezone redovno bio u formi i nerijetko lomio susrete
  • Jos-Optimus
    12.1k
    ja iskreno mislim da je najviše do terena
  • Droljo
    30k

Ne nego si nabrojao nekakvu statistiku koja nema veze sa vezom. Sad ja trebam izvući utakmice prije i poslije ovih tvojih gdje nije ništa napravio. :smirk:
  • Mlađi referent
    15.9k
    a iskreno mislim da je najviše do terenaJos-Optimus

Ja isto, jednostavno jučer je bila totalno clumsy tekma od cijele ekipe. Tak se hoće, otvaranje sezone jebiga.

Ne nego si nabrojao nekakvu statistiku koja nema veze sa vezom. Sad ja trebam izvući utakmice prije i poslije ovih tvojih gdje nije ništa napravio. :smirk:Droljo

Izvuci slobodno i doći ćeš do zaključka da je sedmi i osmi mjesec Oršić bio naš ključan igrač za uspješne kvalifikacije i nerijetko za dobro otvaranje HNL-a. Ništa lošiji u prvim mjesecima u odnosu na kasnije.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    pa da, gledali smo pripreme i frajer je bio lagan, razigran...jucer je izgledao kao da trči u klompama...za njega uopće ne brinem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions